xmlgraphics-fop-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 49055] New: setting svg attributes with xsl only works if intermediate fo is created
Date Tue, 06 Apr 2010 15:52:09 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=49055

           Summary: setting svg attributes with xsl only works if
                    intermediate fo is created
           Product: Fop
           Version: 0.95
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: svg
        AssignedTo: fop-dev@xmlgraphics.apache.org
        ReportedBy: sven_victoria@deltalloyd.nl


Created an attachment (id=25235)
 --> (https://issues.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=25235)
files used to reproduce bug

When trying to set svg path attributes via a stylesheet, the resulting shape is
only displayed when the pdf is created from the intermediate fo file.
If I skip the fo part and create the pdf directly the shape is not displayed.
Same goes for the internal (-awt) viewer.

In the stylesheet the following lines causing the problem are:

<fo:instream-foreign-object>
  <svg xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" width="1.5cm" height="1.5cm">
    <polygon style="fill: #cccccc;">
      <xsl:attribute name="points"><xsl:value-of
select="points"/></xsl:attribute>
    </polygon>
  </svg>
</fo:instream-foreign-object>

In short (files are attached):

$ fop -xml in.xml -xsl test.xsl -pdf out.pdf 

Does not create correct output (but no warning/errors are given)

$ fop -xml in.xml -xsl test.xsl -foout out.fo
$ fop out.fo -pdf out.pdf

does work.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message