xmlgraphics-fop-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 35749] - fo wrapper/basic-link combination doesn't work
Date Tue, 13 Dec 2005 07:50:03 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35749>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35749


jeremias@apache.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
         AssignedTo|jeremias@apache.org         |fop-
                   |                            |dev@xmlgraphics.apache.org
             Status|ASSIGNED                    |NEW




------- Additional Comments From jeremias@apache.org  2005-12-13 08:50 -------
The problem in the new example is that the empty inline does not generate any
areas. The IDs are registered in the addAreas() method of InlineLayoutManager.
Because there is no content this method currently doesn't get called and
therefore, the ID is not found. The problem is similar to the other FOs where
currently no IDs are supported. We will need to find a way to still register the
IDs even if there is no content or no direct relationship of the ID to
generating an area.

Reassigning to fop-dev as this is low priority for me and I need to concentrate
on other things at the moment. Sorry.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

Mime
View raw message