xmlgraphics-fop-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Duttle Wolfgang ZFF IV <wolfgang.dut...@zf.com>
Subject AW: basic-link in table
Date Fri, 22 Dec 2000 08:11:22 GMT
You are right, the same problem occured one version before
(xml-fop_20001219231834).
fop_0_15_0 is ok.

Wolfgang

> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> Von:	Jordan Naftolin [SMTP:jordan@jtcsv.com]
> Gesendet am:	Donnerstag, 21. Dezember 2000 19:43
> An:	fop-dev@xml.apache.org
> Betreff:	Re: basic-link in table
> 
> Wolfgang, has this border problem always occurred, or was it introduced
> only
> after I committed my change?
> Thanks,
> Jordan
> 
> ----- Original Message -----
> From: "Duttle Wolfgang ZFF IV" <wolfgang.duttle@zf.com>
> To: <fop-dev@xml.apache.org>
> Sent: Wednesday, December 20, 2000 10:35 AM
> Subject: AW: basic-link in table
> 
> 
> Jordan,
> 
> I've tested one of my cases successfully. It seems to work well.
> In the second case I have now problems with the borders (see file
> attached).
> The links are ok.
> 
> But first concentrate on your exam
> 
> Wolfgang
> 
>  <<tbllnk.fo>>
> 
> > -----Ursprüngliche Nachricht-----
> > Von: Jordan Naftolin [SMTP:jordan@jtcsv.com]
> > Gesendet am: Dienstag, 19. Dezember 2000 21:35
> > An: Fop developer's list
> > Betreff: Re: basic-link in table
> >
> > I've committed a patch which should correct the bug that Wolfgang
> > encountered regarding link placement.  Wolfgang, please try it out to
> > ensure
> > that it fixes all of the errors you were encountering and to make sure
> > that
> > it didn't break anything else.
> > Thanks,
> > Jordan
> > P.S.  If I don't do well on my exam tomorrow, I am holding FOP directly
> > responsible! :)
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "Duttle Wolfgang ZFF IV" <wolfgang.duttle@zf.com>
> > To: <fop-dev@xml.apache.org>
> > Sent: Tuesday, December 19, 2000 5:39 AM
> > Subject: AW: basic-link in table
> >
> >
> > Jordan,
> >
> > I hope this is simple enough.
> > As I find out the problem appears in tables with more than one column.
> > Thanks for your look
> >
> > Wolfgang
> >
> >
> >  <<tbllnk.fo>>
> >
> > > -----Ursprüngliche Nachricht-----
> > > Von: Jordan Naftolin [SMTP:jordan@apache.org]
> > > Gesendet am: Montag, 18. Dezember 2000 23:35
> > > An: Fop developer's list
> > > Betreff: Re: basic-link in table
> > >
> > > Wolfgang,
> > > I had worked on this a long time ago, and thought I had ironed
> > everything
> > > out.  I'm currently writing my exams right now, but will hopefully get
> a
> > > chance to have a look at this (unless someone else would like to
> > > volunteer)
> > > once my exams are done.
> > > To make things easier, can you please send me the simplest .fo file
> that
> > > you
> > > can create which reproduces the problem?
> > > Thanks,
> > > Jordan
> > >
> > > ----- Original Message -----
> > > From: "Duttle Wolfgang ZFF IV" <wolfgang.duttle@zf.com>
> > > To: <fop-dev@xml.apache.org>
> > > Sent: Friday, December 15, 2000 5:38 AM
> > > Subject: basic-link in table
> > >
> > >
> > > > Hi,
> > > >
> > > > fop 0.15 has a problem with basic-links in tables.
> > > > The link 'hot area' for the click is not at the same position as the
> > > link
> > > > text itself (it differ in one line).
> > > >
> > > > Check this by create the FOP PDF-Docu and look at the contents.
> > > >
> > > > Can anyone correct this?
> > > >
> > > > Wolfgang
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
> >
> 

Mime
View raw message