portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Sean Taylor <da...@bluesunrise.com>
Subject Re: Tomcat startup & portlet applications
Date Fri, 03 Dec 2004 19:42:32 GMT
Roger Ruttimann wrote:

> Sometimes it takes two restarts of tomcat to initialize newly deployed 
> portlet applications. The error message is something like:  failed to 
> obtain RequestDispatcher for application.
> 
> It's random (seen it with login portlet or with a custom portlet) but it 
> seems like a timing issue between tomcat and Jetspeed.
> 
> Has anybody seen this? Any ideas how this could be fixed/improved?
> 
> Roger
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org
> 
> 
> 
I think its a race condition where the Tomcat autodeploy kicks in around 
the same time as Jetspeeds. I see this occassionally to.
Try this setting in Tomcat's server.xml:

       <Host name="localhost" debug="0" appBase="webapps"
        unpackWARs="true" autoDeploy="false"
        xmlValidation="false" xmlNamespaceAware="false">

specifically:

autoDeploy="false"

-- 
David Sean Taylor
Bluesunrise Software
david@bluesunrise.com
[office] +01 707 773 4646
[mobile] +01 707 529 9194

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message