portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Weaver, Scott" <Swea...@rippe.com>
Subject RE: Jetspeed 2 fault execution
Date Wed, 15 Oct 2003 16:31:08 GMT
Try removing the j2 commons jar from shared/lib and rebuild.

 ________________________________
|                                |
| Scott T Weaver                 |
| <weaver@apache.org>            | 
| Apache Jetspeed Portal Project |
| Apache Pluto Portlet Container |
|________________________________|

> -----Original Message-----
> From: Prabhu Kapaleeswaran [mailto:PKapaleeswaran@ifc.org]
> Sent: Wednesday, October 15, 2003 12:06 PM
> To: Jetspeed Developers List
> Subject: RE: Jetspeed 2 fault execution
> 
> Geetings !!
> 
> I got the exact same error. However I have not tried it with the latest.
> What I tried was last week. I guess scott sent a mail sometime on sunday
> that he had made some modifications to maven for maven 1.0 beta. I have
> not tested after that.
> 
> I had looked at the logs then, no it did not give any specific error.
> 
> Cheers
> Prabu K
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> "Weaver, Scott" <Sweaver@rippe.com>
> 10/15/2003 12:01 PM
> Please respond to "Jetspeed Developers List"
> 
> 
>         To:     'Jetspeed Developers List' <jetspeed-
> dev@jakarta.apache.org>
>         cc:
>         Subject:        RE: Jetspeed 2 fault execution
> 
> 
> Check the tomcat logs, are there any errors there.  Just because an
> application is deployed does not mean that the servlets with in it will be
> available, especially if there was an error thrown during servlet
> initialization.
> 
> Regards,
>  ________________________________
> |                                |
> | Scott T Weaver                 |
> | <weaver@apache.org>            |
> | Apache Jetspeed Portal Project |
> | Apache Pluto Portlet Container |
> |________________________________|
> 
> > -----Original Message-----
> > From: troppfigo@excite.it [mailto:troppfigo@excite.it]
> > Sent: Wednesday, October 15, 2003 10:09 AM
> > To: jetspeed-dev@jakarta.apache.org
> > Subject: Jetspeed 2 fault execution
> >
> > I build sucessfully J2 from the CVS but when i start it on tomcat 4.1.18
> > i dont see the home page but the error:
> >
> > HTTP Status 503 - Servlet jetspeed is currently unavailable
> >
> > ----------------------------------------------------------------------
> > type Status report
> >
> > message Servlet jetspeed is currently unavailable
> >
> > description The requested service (Servlet jetspeed is currently
> > unavailable)
> > is not
> >
> > currently available
> >
> > this is very strange error,because the servlet exist in the exact path.
> > Where is the problem?
> >
> > __________________________________________________________________
> > Accesso Internet Gratis per utenti Excite! Attivalo subito!
> > http://www.excite.it/hitech/accesso
> >
> > Il Mio Excite. Personalizza la tua Home page Excite come vuoi tu!
> > http://www.excite.it
> >
> > AAA/Relazioni. Sfoglia gli annunci e trova la tua anima gemella
> > http://www.excite.it/relazioni
> >
> >
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
> > For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org
> 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message