portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 21327] New: - build.xml broken for Netbeans
Date Thu, 03 Jul 2003 20:23:09 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=21327>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=21327

build.xml broken for Netbeans

           Summary: build.xml broken for Netbeans
           Product: Jetspeed
           Version: 1.4b5-dev / CVS
          Platform: Other
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Miscellaneous
        AssignedTo: jetspeed-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: tkuebler@cisco.com


The build.xml file is broken in Netbeans due to an improper ENTITY tag. 
Switching to one of the suggestions below fixes it.

This from the Netbeans FAQ

Q: My entity includes do not work. I just get a red "X" on the build script.

    A: if you are using

<!ENTITY common SYSTEM "file:../../build-common.xml">

    just make this into a proper relative URL:

<!ENTITY common SYSTEM "../../build-common.xml">

    or if you prefer, absolute URL:

<!ENTITY common SYSTEM "file:///my-project/build/build-common.xml">

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message