portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 18304] New: - JetspeedTemplateLocatorService does not recognize layout values in TR.props
Date Tue, 25 Mar 2003 00:32:27 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=18304>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=18304

JetspeedTemplateLocatorService does not recognize layout values in TR.props

           Summary: JetspeedTemplateLocatorService does not recognize layout
                    values in TR.props
           Product: Jetspeed
           Version: 1.4b4-dev /CVS
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Layout
        AssignedTo: weaver@apache.org
        ReportedBy: weaver@apache.org
                CC: jetspeed-dev@jakarta.apache.org


JetspeedTemplateLocatorService does not take into account the value set for the
associated template engine's "default.layout.template" property.  Instead, it
will always use "default.{ext}" if no matching layout is found.  Shouldn't the
JetspeedTemplateLocatorService observe the "default.layout.template" property? 
I have already implemented a fix locally, but I want to make sure that I am
correct in thinking this.

-scott

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message