portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 15108] New: - Role permissions not having an effect
Date Thu, 05 Dec 2002 13:32:47 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=15108>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=15108

Role permissions not having an effect

           Summary: Role permissions not having an effect
           Product: Jetspeed
           Version: 1.4b2-dev / CVS
          Platform: PC
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Portlet Container
        AssignedTo: jetspeed-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: sami@netorek.fi


There seems to be a bug in the user authorization code. The permissions
that I assign to a certain role do not reflect the view that the user sees.
Here's an example of a situation where the error occurs:
 
1) I log in to the portal using the "admin" account
2) I use the Security Role Browser to assign only one permission
   (View) for role "user"
3) I log out, and log in the the portal using the "turbine" account
4) I still see all portlet controls (Maximize, Minimize, Info etc.). 
   I should only be able to view the portlet, shouldn't I?

This (possible) bug applies to the CVS version of Jetspeed checked out on
Thu, Dec 5 14:45:02 EET 2002.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message