portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 13286] New: - Encoding of the registry files: always default system encoding?
Date Fri, 04 Oct 2002 12:51:27 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=13286>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=13286

Encoding of the registry files: always default system encoding?

           Summary: Encoding of the registry files: always default system
                    encoding?
           Product: Jetspeed
           Version: 1.4b1
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Registry
        AssignedTo: jetspeed-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: matija.mazi@student.fmf.uni-lj.si
                CC: adambalk@cisco.com


It seems that the .xreg files are always assumed to be encoded in the system's default character

encoding. I think there should be a way provided to use another encoding.

Same problem in the 
PSML files (in 
org.apache.jetspeed.services.psmlmanager.db.DBUtils.portletsToBytes(...)).

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message