portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Sean Taylor" <da...@bluesunrise.com>
Subject RE: # [Q] i18n issue please help !!
Date Wed, 24 Jul 2002 18:50:12 GMT
Could it have something to do with this:

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>

In all of our registries and psml files....

> -----Original Message-----
> From: huangjhj@bolt.com [mailto:huangjhj@bolt.com]
> Sent: Tuesday, July 23, 2002 11:45 PM
> To: jetspeed-dev@jakarta.apache.org
> Subject: RE: # [Q] i18n issue please help !!
>
>
>   If jetspeed run on other language version Windows
> 2000,every character is bad except English characters.
> For example,when adding a new pane with new title in
> other language,after we save this apply and logout and
> then we login again,the title of new pane display wrong
> characters,usually show symbol like '???'.
>
> -------------------------------------------------------
> Bolt. Everything you need to speak your mind, hang out,
> hook up ... whatever. Tagbooks ™, Bolt Notes ™, message
> boards, personality quizzes, photos, free stuff
> and lots more! http://www.bolt.com
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:
> <mailto:jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail:
> <mailto:jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org>
>
>



--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message