lucenenet-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From runenur <rune...@gmail.com>
Subject Re: The solution file is not configured correctly
Date Sun, 29 Nov 2009 12:31:41 GMT
Hey,

I noticed that the only thing you changed in your fix was the output
directory. There are a few other things that has to be fixed as well. I
compared the differences between a debug and release configuration on a
project I just created, compared them with the release configuration in the
Lucene.Net project, and I came up with these differences:

On line 60:
<DefineConstants>TRACE;DEBUG</DefineConstants> should be
<DefineConstants>TRACE</DefineConstants>

On line 62:
<DebugSymbols>true</DebugSymbols> should be removed.

On line 67:
<Optimize>false</Optimize> should be <Optimize>true</Optimize>

On line 72:
<DebugType>full</DebugType> should be <DebugType>pdbonly</DebugType>

- Rune

On Sun, Nov 29, 2009 at 6:59 AM, George Aroush <george@aroush.net> wrote:

> Strange!  I remember fixing this a while back; I just committed a fix.
> However, I don't see "Allow unsafe code" set (per your previous email).
>
> -- George
>
> -----Original Message-----
> From: runenur [mailto:runenur@gmail.com]
> Sent: Thursday, November 26, 2009 6:57 PM
> To: lucene-net-dev@incubator.apache.org
> Subject: Re: The solution file is not configured correctly
>
> I'm sorry, I meant the project file. Also, the output directory is
> incorrect. It is currently set to bin/Debug both in the debug and the
> release configuration.
>
> - Rune
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message