xml-axkit-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "S. Woodside" <sbwoods...@yahoo.com>
Subject Re: Towards 1.7 (on OS X... solution)
Date Mon, 19 Sep 2005 02:59:49 GMT
I got this working.

When you use fink, it introduces "/sw/etc/xml/catalog" in LibXSLT.  
But then AxKit winds up searching this path inside the document root  
for some reason. So I found you have to put a symlink to /sw in the  
doc root. E.g.

[simons-tibook:xml-axkit/t/htdocs] woodside% pwd
/Volumes/MacintoshHD/Users/woodside/sandbox/axkit/xml-axkit/t/htdocs
[simons-tibook:xml-axkit/t/htdocs] woodside% ls -l sw
lrwxr-xr-x   1 woodside  staff  3 Sep 18 22:09 sw@ -> /sw

Anyway, once I did that make test worked fine.

--simon

On Aug 22, 2005, at 12:21 AM, S. Woodside wrote:

> Hmm... got CVS axkit here... on Mac OS X 10.4 with fink. Got  
> XML::LibXSLT 1.58. Seems to be that axkit: URIs still not working.
>
> details below
>
> --simon
>
> % make test
> [...]
> t/uri/axkit............................................NOK 1# Test  
> 1 got: "0" (t/uri/axkit.t at line 14)
> #   Expected: "1" (Testing axkit:// subrequests)
> t/uri/axkit............................................FAILED test 1
>         Failed 1/1 tests, 0.00% okay
> [...]
> t/xslt-basic/02_include................................NOK 1# Test  
> 1 got: "0" (t/xslt-basic/02_include.t at line 15)
> #   Expected: "1" (Testing stylesheet include behavior.)
> t/xslt-basic/02_include................................FAILED test 1
>         Failed 1/1 tests, 0.00% okay
> t/xslt-basic/03_document_1arg..........................NOK 1# Test  
> 1 got: "0" (t/xslt-basic/03_document_1arg.t at line 15)
> #   Expected: "1" (Testing stylesheet include behavior.)
> t/xslt-basic/03_document_1arg..........................FAILED test 1
>         Failed 1/1 tests, 0.00% okay
> t/xslt-basic/04_document_2args.........................NOK 1# Test  
> 1 got: "0" (t/xslt-basic/04_document_2args.t at line 15)
> #   Expected: "1" (Testing stylesheet include behavior.)
> t/xslt-basic/04_document_2args.........................FAILED test 1
>         Failed 1/1 tests, 0.00% okay
>
> % xsltproc -V
> Using libxml 20616, libxslt 10111 and libexslt 809
> xsltproc was compiled against libxml 20616, libxslt 10111 and  
> libexslt 809
> libxslt 10111 was compiled against libxml 20616
> libexslt 809 was compiled against libxml 20616
>
>
> cpan> install XML::LibXSLT
> XML::LibXSLT is up to date.
> cpan> i XML::LibXSLT
> Strange distribution name [XML::LibXSLT]
> Module id = XML::LibXSLT
>     CPAN_USERID  MSERGEANT (Matt Sergeant <matt@sergeant.org>)
>     CPAN_VERSION 1.58
>     CPAN_FILE    M/MS/MSERGEANT/XML-LibXSLT-1.58.tar.gz
>     MANPAGE      XML::LibXSLT - Interface to the gnome libxslt library
>     INST_FILE    /Library/Perl/5.8.6/darwin-thread-multi-2level/XML/ 
> LibXSLT.pm
>     INST_VERSION 1.58
>
> On Aug 5, 2005, at 11:29 AM, Matt Sergeant wrote:
>
>
>> OK, so we've been dragging our feet for some time now, but I've  
>> finally gotten around to doing *something*, so I'm hoping I can  
>> encourage others to do the same...
>>
>> I've released XML::LibXSLT 1.58 to CPAN. This *should* fix the  
>> axkit: URI stuff. AxKit CVS now passes "make test".
>>
>> So what do I need *you* to do? I need you all to check out the  
>> current CVS, and with XML::LibXSLT 1.58, make sure "make test"  
>> passes.
>>
>> If we can all do that, 1.7 can go out soon, we can migrate to SVN,  
>> and we can start looking more seriously at the TomKit code.
>>
>> Matt.
>>
>>
>>
>
>

--
http://simonwoodside.com



Mime
View raw message