serf-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Branko ─îibej (JIRA) <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (SERF-171) OPENSSL_Uplink(...): no OPENSSL_Applink
Date Thu, 27 Sep 2018 13:38:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/SERF-171?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16630430#comment-16630430
] 

Branko ─îibej commented on SERF-171:
-----------------------------------

This is fixed on trunk in the CMake build, which explicitly searches for OpenSSL's applink.c.

> OPENSSL_Uplink(...): no OPENSSL_Applink
> ---------------------------------------
>
>                 Key: SERF-171
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/SERF-171
>             Project: serf
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Serf Importer
>            Priority: Major
>              Labels: Priority-Medium, Type-Defect
>         Attachments: test_ssl.patch
>
>
> Environment: VS 2015, Scons 2.3.6, OpenSSL 1.0.2-d, APR 1.5.2, APRUtil 1.5.4, APRIconv
1.2.1, ZLib 1.2.8.
> Building Serf 1.3.8 using scons check I'm getting the following error:
> OPENSSL_Uplink(...): no OPENSSL_Applink
> As per danielsh's suggestion I changed line 26 in test\test_ssl.c from
> #if defined(WIN32) &amp;&amp; defined(_DEBUG)
> to 
> #if defined(WIN32)
> That resolved the testfailure for me (note: I was doing a release build of serf).
> Original issue reported by *Luke1410@gmx.de*



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message