portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Woonsan Ko <woon_...@yahoo.com>
Subject Re: Problem deploying Spring Portlet MVC webapp
Date Thu, 09 Jul 2009 15:17:36 GMT

Hi B.J.,

I think there must be some error logs somewhere.(Your own portlet's log files or jetspeed.log
file or tomcat's log files such as localhost.*.log.)
If you find some error logs related to the portlet, it would be helpful to find clues.

Regards,

Woonsan

--- On Thu, 7/9/09, bhardage <bhardage@harding.edu> wrote:

> From: bhardage <bhardage@harding.edu>
> Subject: Re: Problem deploying Spring Portlet MVC webapp
> To: jetspeed-dev@portals.apache.org
> Date: Thursday, July 9, 2009, 3:59 PM
> 
> Thanks for your reply Woonsan. I put my war file directly
> into the deploy
> folder and was glad to see Jetspeed deployed it to my
> tomcat server. I also
> added a reference to one of the petportal portlets (just a
> plain, no frills,
> print to response.getWriter() portlet) in the default psml
> file, just to see
> it working.
> 
> However, the portlet shows up on the main page with a Title
> of "Welcome" as
> it should, but in its body it displays the message "Portlet
> Application
> petportal not available".
> 
> Any Suggestions?
> 
> Thanks,
> B.J.
> -- 
> View this message in context: http://www.nabble.com/Problem-deploying-Spring-Portlet-MVC-webapp-tp24399589p24410485.html
> Sent from the Jetspeed - Dev mailing list archive at
> Nabble.com.
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@portals.apache.org
> For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@portals.apache.org
> 
> 


      

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@portals.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@portals.apache.org


Mime
View raw message