portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Sean Taylor <d.tay...@onehippo.com>
Subject Re: site build
Date Thu, 14 May 2009 22:57:01 GMT

On Apr 27, 2009, at 12:01 PM, Niels van Kampenhout wrote:

> On Mon, Apr 27, 2009 at 3:47 AM, Woonsan Ko <woon_san@yahoo.com>  
> wrote:
>>
>> The problem seems to be a known issue. See http://jira.codehaus.org/browse/MSHARED-18

>> .
>> The issue was fixed in doxia-tools-1.0.
>> However, I found that the current maven-site-plugin:2.0-beta-6 used  
>> doxia 1.0-alpha-10 in my environment.
>> Would somebody point out how to set doxia version in the site plugin?
>
> There is a 2.0 release of maven-site-plugin which uses doxia 1.0. You
> can specify the following in the root pom:
>
>  <build>
>    <plugins>
>      <plugin>
>        <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>        <artifactId>maven-site-plugin</artifactId>
>        <version>2.0</version>
>      </plugin>
>    </plugins>
>  </build>

That worked, thanks Niels. Now Im having more fun. My external menu  
items are being written from:

     <links>
       <item name="Applications" href="http://portals.apache.org/applications/ 
" />

to

<a href="../../../applications/">Applications</a>

I would really prefer that Maven would not do that and leave the links  
as is. Anyone ever see that before?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@portals.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@portals.apache.org


Mime
View raw message