portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Aaron Evans" <aaronmev...@gmail.com>
Subject Re: JetSpeed-2 with Hibernate NOT WORKING
Date Wed, 25 Oct 2006 12:54:42 GMT
Make sure your portlet is actually deployed by looking in the portlet
application manager...

On 10/25/06, anand.kulkarni@e-zest.net <anand.kulkarni@e-zest.net> wrote:
> Hi,
>
> I am working on JetSpeed-2 with hibernate. The database is MySQL. I have also configured
the Hibernate xmls files and the data objects. I wrote Hibernate client code inside the Portlet
class.
>
> But when I invoke the portlet using .psml file, it gives me the following error:
>
> Cannot create Portlet instance com.cone.portlets.Simplest for Portlet Application simplest
>
> Also, on the command prompt of thr concole, I found the is :
>
> [org.apache.ojb.broker.core.PersistenceBrokerImpl] WARN: No running tx found
>
> I am not getting what exactly the error. Can somebody help us here?
>
> regards,
>
> Anand
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@portals.apache.org
> For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@portals.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@portals.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@portals.apache.org


Mime
View raw message