portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Eivinn Hustveit (JIRA)" <jetspeed-...@portals.apache.org>
Subject [jira] Commented: (JS2-558) Only "NULL" is shown in browser at what seems to be random intervals.
Date Wed, 19 Jul 2006 09:30:14 GMT
    [ http://issues.apache.org/jira/browse/JS2-558?page=comments#action_12422070 ] 
            
Eivinn Hustveit commented on JS2-558:
-------------------------------------

Our default-page.psml is presented below. Don't know wether the properties referencing TwoColumns
does have anything to do with it, but the page won't show without them.



<page>
  <defaults
     skin="orange"
     layout-decorator="mobiletech"
     portlet-decorator="mobiletech"
  />

  <title>publish</title>
  <metadata name="title" xml:lang="nb">publish</metadata>


  <fragment id="dp-1" type="layout" name="jetspeed-layouts::VelocityOneColumn">
    <fragment id="dp-12" type="portlet" name="j2-admin::LoginPortlet">
      <property layout="TwoColumns" name="row" value="0" />
      <property layout="TwoColumns" name="column" value="0" />
    </fragment>    
    <fragment id="mcms" type="portlet" name="mcms::mcmsP">
      <property layout="TwoColumns" name="row" value="1" />
      <property layout="TwoColumns" name="column" value="0" />
    </fragment>  
    <fragment id="dp-3" type="portlet" name="j2-admin::LocaleSelector">
      <property layout="TwoColumns" name="row" value="2" />
      <property layout="TwoColumns" name="column" value="0" />
    </fragment>   
  </fragment>

  <security-constraints>
    <security-constraints-ref>public-view</security-constraints-ref>
  </security-constraints>
</page>

> Only "NULL" is shown in browser at what seems to be random intervals.
> ---------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: JS2-558
>                 URL: http://issues.apache.org/jira/browse/JS2-558
>             Project: Jetspeed 2
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.0-FINAL
>         Environment: Apache/2.0.52 (CentOS) with Apache Tomcat 5.5.17 running in jdk1.5.0_03.
Jetspeed 2.0 Final.
>            Reporter: Eivinn Hustveit
>            Priority: Blocker
>         Attachments: Jetspeed_stacktrace.txt
>
>
> Everything works fine in the portal most of the time, but at random intervals "NULL"
is the only text rendered by the browser. I have looked at the jetspeed.log and found out
that it prints out a stacktrace which seems to come from the rendering of the layout portlet.
I will try to upload this as an attachement.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@portals.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@portals.apache.org


Mime
View raw message