portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ate Douma <...@douma.nu>
Subject Re: InitMavenPlugin fails because pluto-1.0.1 dependency not found in remote repositories
Date Thu, 10 Nov 2005 21:13:45 GMT
Philip,

I just committed a fix for this (in core-build.xml).
Please try again.

Philip Mark Donaghy wrote:
> Hi,
> 
> I recently built using the latest source code and the initMavenPlugin goal
> failed.
> 
> There is no pluto-1.0.1.jar in any of the remote repositories pluto/jars
> directory.
> 
> I tried to fix the problem and I found that the apache repository is using
> org.apache.pluto as the directory name.
> 
> I couldn't find where pluto is listed as a dependency for the maven plugin.
> I found it listed as a dependency in the following files.
> 
> applications/security/project.xml
> applications/palm/project.xml
> applications/pam/project.xml
> jetspeed-api/project.xml
> layout-portlets/project.xml
> 
> Changing "pluto" to "org.apache.pluto" did not help. Where is it listed as a
> dependency?
> 
> Phil
> --
> Philip Donaghy
> donaghy.blogspot.com <http://donaghy.blogspot.com>
> www.capferret.org<http://www.capferret.org>
> del.icio.us/donaghy <http://del.icio.us/donaghy>
> connection.oreilly.com/users/profile.public.php?user_id=4371<http://connection.oreilly.com/users/profile.public.php?user_id=4371>
> www.linkedin.com/profile?viewProfile=&key=1811119<http://www.linkedin.com/profile?viewProfile=&key=1811119>
> Skype: philipmarkdonaghy
> Office: +33 5 56 60 88 02
> Mobile: +33 6 20 83 22 62
> 



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@portals.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@portals.apache.org


Mime
View raw message