portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Raphaël Luta <raph...@apache.org>
Subject Re: [J2] Maven version required to build J2 ?
Date Tue, 30 Mar 2004 21:38:11 GMT

Le 30 mars 04, à 23:19, Emmanuel Venisse a écrit :

>
> ----- Original Message -----
> From: "Raphaël Luta" <raphael@luta.org>
> To: "Jetspeed Developers List" <jetspeed-dev@jakarta.apache.org>
> Sent: Tuesday, March 30, 2004 7:12 PM
> Subject: Re: [J2] Maven version required to build J2 ?
>
>
>> David Sean Taylor wrote:
>>>
>>> On Monday, March 29, 2004, at 12:13  AM, Raphaël Luta wrote:
>>>
>>>> I spent a very frustating week-end trying to build J2 and while
>>>> I finally managed to get there, I found several issues with Maven
>>>> along the way.
>>>>
>>>> First my dev setup is:
>>>> windows 2000 SP4
>>>> jsdk 1.4.2_03
>>>> tomcat 4.1.24
>>>>
>>>> I had maven 1.0-rc1 installed and kept getting errors in the torque
>>>> generation tasks about log4j not finding its appender definition.
>>>> So I decided to do a full reinstall of Maven using the latest rc2
>>>> binary.
>>>> Bad idea! The rc2 seems not to package a torque plugin anymore and
>>>> the goal jar:install fails because of some issues with the java
>>>> plugin (I've not bothered to look more in-depth into it...)
>>>>
>>>> So to get a clean build of J2 I had to do the following:
>>>> Use Maven rc2 with the torque plugin bundled with beta 10 and the
>>>> java plugin bundled with rc1 !
>>>>
>>>> My question is: am I the only one with this issue with the Maven
>>>> release candidates ?
>>>> If not, I think we should update the getting started document
>>>> to specify which version of Maven exactly works for building J2.
>>>>
>>> I added a dependency on the Torque plugin to the project.xml
>>> The plugin is now automatically downloaded if not in the local repo
>>> Serge and I tested with Maven RC1 and RC2
>>> It seems to work fine
>>>
>>
>> Thanks. I'll test it tomrrow. Do you also have the strange java goals
>> issue with Maven RC2 ?
>
> Remove the plugins directory in ${user.home}/.maven
>
> Emmanuel
>

That's what I did with the clean install... I still got the issue !
There must be something else rotten in my maven config

--
Raphaël Luta - raphael@apache.org
Apache Jetspeed - Enterprise Portal in Java
http://jakarta.apache.org/jetspeed/


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message