portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 18666] New: - LinkPortlet shows no content
Date Thu, 03 Apr 2003 20:14:07 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=18666>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=18666

LinkPortlet shows no content

           Summary: LinkPortlet shows no content
           Product: Jetspeed
           Version: 1.4b3
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: Minor
          Priority: Other
         Component: Portlets
        AssignedTo: jetspeed-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: sean_doherty@xelus.com


Doing some debugging, I found there's a mismatch between the 
CapabilityMap.getPreferredType().toString() -- "text/html" -- and 
MimeType.HTML.toString() -- "text/html; charset=UTF-8".  The test at line 97 of 
LinkPortlet.java fails, so no content.  Checking MimeType.java, there's 
a //FIXME comment on line 70 where HTML is declared and defined.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message