portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 11451] New: - Lost Session After User Login
Date Sun, 04 Aug 2002 05:25:37 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=11451>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=11451

Lost Session After User Login

           Summary: Lost Session After User Login
           Product: Jetspeed
           Version: 1.4b1
          Platform: PC
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Login
        AssignedTo: jetspeed-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: tatml@hotmail.com


The session is lost if the user refreshes the page immediately after log in.
Steps to reproduce the error:

1.  Login as turbine/turbine
2.  After the first page finish display, select refresh from the browser.
3.  The user is taken back to the login screen.

This error occurs on a default deployment of JetSpeed 1.4b1 and does not seem 
to be a problem in release 1.3.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message