portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Sean Taylor" <da...@bluesunrise.com>
Subject RE: Jetspeed current cvs broken? Tabs on default homepage not wor king
Date Tue, 14 May 2002 17:18:41 GMT
> hours that have caused this - Paul/David?

Hey now, there was one other commit yesterday..

> -----Original Message-----
> From: Chris Kimpton [mailto:kimptoc_mail@yahoo.com] 
> Sent: Tuesday, May 14, 2002 9:22 AM
> To: Jetspeed Developers List
> Subject: RE: Jetspeed current cvs broken? Tabs on default 
> homepage not wor king
> 
> 
> Hi,
> 
> --- Glenn Golden <ggolden@umich.edu> wrote:
> > Speaking of broken, I just tried to update the skin of a 
> portlet, and
> > although the customizer page seemed to change with the new color
> > scheme, it
> > didn't stick - the portlet and further customization showed the old
> > skin.
> > Anybody seeing this as well?
> > 
> 
> Yep - and adding a portlet is not working - it looks ok on 
> the customise screen, but then when you say apply - it does not take.
> 
> Last nights snapshot is ok - so its changes in the last 24 
> hours that have caused this - Paul/David?
> 
> Chris
> 
> =====
> ------------------------------------------
> http://www.soccer2002.org.uk - The Game is On!
> 
> __________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> LAUNCH - Your Yahoo! Music Experience
> http://launch.yahoo.com
> 
> --
> To unsubscribe, e-mail:   
> <mailto:jetspeed-dev-> unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For 
> additional commands, 
> e-mail: <mailto:jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org>
> 
> 



--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message