portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Glenn Golden <ggol...@umich.edu>
Subject more on the redirect not working...
Date Mon, 04 Mar 2002 15:55:33 GMT
The logs in the last message were from jetspeed 1.3a2.  here's the same
using the latest CVS 1.3a3:
 
* * *
 
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- Profiler fallback called with:
BaseProfile[:{},null,null,html,US,en,default.psml]
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- INFO -- PSML-Man: calculated
resource:user\aUser\html\en\US\default.psml. Base: C:\Program Files\Apache
Tomcat 4.0\webapps\jetspeed\WEB-INF\psml
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- INFO -- CastorPsmlManager: about to return
null doc: 
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- INFO -- PSML-Man: calculated
resource:user\aUser\html\en\default.psml. Base: C:\Program Files\Apache
Tomcat 4.0\webapps\jetspeed\WEB-INF\psml
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- INFO -- CastorPsmlManager: about to return
null doc: 
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- INFO -- PSML-Man: calculated
resource:user\aUser\html\default.psml. Base: C:\Program Files\Apache Tomcat
4.0\webapps\jetspeed\WEB-INF\psml
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG --
umich.chef.actions.TestActionII@f04ea6.doPerform
<mailto:umich.chef.actions.TestActionII@f04ea6.doPerform> (): redirect to:
http://localhost/jetspeed/portal;jsessionid=D8CAB1B02A6BE96C19EEEC7F06A524DF
<http://localhost/jetspeed/portal;jsessionid=D8CAB1B02A6BE96C19EEEC7F06A524D
F> 
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- JetspeedTemplatePage: requested
template = Home.vm
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- template exists: C:\Program
Files\Apache Tomcat
4.0\webapps\jetspeed\WEB-INF\templates\vm\screens\html\Home.vm returning
/html/Home.vm
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- JetspeedTemplatePage: calculated
template = /html/Home.vm
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- template exists: C:\Program
Files\Apache Tomcat
4.0\webapps\jetspeed\WEB-INF\templates\vm\layouts\html\default.vm returning
/html/default.vm
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- JetspeedTemplatePage:
layoutTemplate is finally /html/default.vm
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- template exists: C:\Program
Files\Apache Tomcat
4.0\webapps\jetspeed\WEB-INF\templates\vm\navigations\html\top.vm returning
/html/top.vm
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- template exists: C:\Program
Files\Apache Tomcat
4.0\webapps\jetspeed\WEB-INF\templates\vm\controllers\html\column.vm
returning /html/column.vm
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- checking for Portlet permission:
customize for portlet: chef.test_1
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- checking for Portlet permission:
close for portlet: chef.test_1
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- checking for Portlet permission:
view for portlet: chef.test_1
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- checking for Portlet permission:
minimize for portlet: chef.test_1
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- checking for Portlet permission:
maximize for portlet: chef.test_1
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- template exists: C:\Program
Files\Apache Tomcat
4.0\webapps\jetspeed\WEB-INF\templates\vm\controls\html\jetspeed.vm
returning /html/jetspeed.vm
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- checking for Portlet permission:
view for portlet: chef.test_1
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- checking for Portlet permission:
view for portlet: chef.test_1
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- checking for Portlet permission:
view for portlet: chef.test_1
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG --
umich.chef.portlet.TestPortlet@abcd9b.getContent
<mailto:umich.chef.portlet.TestPortlet@abcd9b.getContent> (): handle:
-1391571260|two-2|one-1|three-3
[Mon Mar 04 10:37:41 EST 2002] -- DEBUG -- template exists: C:\Program
Files\Apache Tomcat
4.0\webapps\jetspeed\WEB-INF\templates\vm\navigations\html\bottom.vm
returning /html/bottom.vm

* * *
 
The portal page has the "chef.test_1" portlet, as you can see.
 
It still doesn't work.
 
I still get a 302 from ProtocolExplorer.  But now I noticed (and this was
true with the jetspeed 1.3a2) that PE doesn't get a complete response, it
has a "cancel" button still available, it's still waiting, just as the
browser is!  This is different from when I, for example, send in
<http://localhost/jetspeed> http://localhost/jetspeed, and get the redirect
to the /index.jsp.  Then PE indicates a complete transaction, a 302 and some
body text.
 
The redirect from the test action, and, I suppose, from the customizer,
doesn't complete.
- Glenn

--------------------------------------------

Glenn R. Golden, Systems Research Programmer

University of Michigan School of Information

ggolden@umich.edu 734-615-1419

 <http://www-personal.si.umich.edu/~ggolden/>
http://www-personal.si.umich.edu/~ggolden/

--------------------------------------------

 

 

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message