portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Glenn Golden <ggol...@umich.edu>
Subject build problems: bin/classes directory missing after CVS checkout and build war
Date Mon, 04 Mar 2002 14:34:17 GMT
With the latest CVS, I can no longer build!  Here are my commands:
 
cvs -d :pserver:anoncvs@cvs.apache.org:/home/cvspublic login
cvs -d :pserver:anoncvs@cvs.apache.org:/home/cvspublic checkout
jakarta-jetspeed

then from jakarta-jetspeed\build:
 
build war
 
And get this output:
 
-----------------------------------------------
 
Buildfile: build.xml
 
init:
     [echo] ---------- Jetspeed Portal Implementation 1.3a3-dev ----------
     [echo] 
     [echo] java.class.path =
c:\java;c:\dev\chef;c:\dev\sparc;;c:\j2sdk1.4.0\lib\tools.jar;;..\lib\castor
-0.9.3.jar;..\lib\commons-collections.jar;..\lib\ecs-1.4.1.jar;..\lib\jdbc-s
e2.0.jar;..\lib\log4j-1.1.jar;..\lib\mail.jar;..\lib\servlet_2_2.jar;..\lib\
soap.jar;..\lib\stratum-0.1-dev.jar;..\lib\turbine-2.2b1-20020301.jar;..\lib
\uddi4j.jar;..\lib\velocity-1.3-dev.jar;..\lib\village-1.5.3-dev.jar;..\lib\
xalan-2.0.1.jar;..\lib\xerces_1_3_1.jar;..\build\lib\ant-1.4.1-optional.jar;
..\build\lib\ant-1.4.1.jar;..\build\lib\cactus-22-1.2.jar;..\build\lib\cactu
s-23-1.2.jar;..\build\lib\cactus-ant-1.2.jar;..\build\lib\httpclient.jar;..\
build\lib\junit.jar;..\build\lib\log4j-core.jar
     [echo] 
     [echo] java.home = c:\j2sdk1.4.0\jre
     [echo] ant.home = build
     [echo] user.home = C:\Documents and Settings\ggolden
     [echo] 
     [echo] basedir = C:\dev\jakarta-jetspeed
     [echo] 
     [echo] cactus-22.jar = build/lib/cactus-22-1.2.jar
     [echo] cactus-23.jar = build/lib/cactus-23-1.2.jar
     [echo] cactus.ant.jar = build/lib/cactus-ant-1.2.jar
     [echo] junit.jar = build/lib/junit.jar
     [echo] build.compiler = ${build.compiler}
     [echo] locale.default = en
 
prepare_apis:
 
apis:
     [java] -- Suppressing non fatal warnings.
     [java] -- Suppressing non fatal warnings.
 
Total time: 11 seconds
 
BUILD FAILED
 
C:\dev\jakarta-jetspeed\build\build.xml:435: destination directory
"C:\dev\jakarta-jetspeed\bin\classes" does not exist or is not
a directory

-------------------
 
The directory mentioned (C:\dev\jakarta-jetspeed\bin\classes) in fact does
*not* exist after the process.
 
If I manually create this directory before issuing the build command, it
works!
 
Where is this "classes" directory suppose to come from?  The build script?
The CVS checkout?  Any ideas why it's not there?
 
- Glenn
 

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message