phoenix-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sergey Soldatov <sergey.solda...@gmail.com>
Subject Re: Issue with Restoration on Phoenix version 4.12
Date Fri, 14 Sep 2018 23:19:57 GMT
If you exported tables from 4.8 and importing them to the preexisting
tables in 4.12, make sure that you created tables using COLUMN_ENCODED_BYTES
= 0 or have phoenix.default.column.encoded.bytes.attrib set to 0 in
hbase-site.xml.
I believe that the problem you see is the column name encoding that is
enabled by default. So your previous tables have full column name as the
column qualifier, but the newer version of Phoenix expects to see the
column index there. More details about column encoding can be found at
https://phoenix.apache.org/columnencoding.html

Thanks,
Sergey

On Fri, Sep 7, 2018 at 5:51 AM Azharuddin Shaikh <
azharuddin.shaikh@resilinc.com> wrote:

> Hi All,
>
> We have upgraded the phoenix version from 4.8 to 4.12 to resolve duplicate
> count issue but we are now facing issue with restoration of tables on
> phoenix version 4.12. Our Hbase version is 1.2.3
>
> We are using Hbase EXPORT/IMPORT utilities to export and import data into
> Hbase tables but when we try to check the records(Rows) using phoenix tool
> it is returning '0' records but when we run count query it returns the
> count
> of records(Rows) in the table but not able to print the content of table.
>
> Is this a bug with Phoenix version 4.12 or is there any fix for this
> restoration issue. Request you to please advice, your help would be greatly
> appreciated.
>
>
>
>
>
> --
> Sent from: http://apache-phoenix-user-list.1124778.n5.nabble.com/
>

Mime
View raw message