phoenix-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "York, Zach" <zy...@amazon.com>
Subject Re: Phoenix 4.9 on Hbase 1.3.0
Date Tue, 21 Mar 2017 16:41:04 GMT
Hello Mike,

This fix has been incorporated into EMR’s HBase offering so this issue will not be present
on EMR.

Thanks,
Zach

From: James Taylor <jamestaylor@apache.org>
Reply-To: "user@phoenix.apache.org" <user@phoenix.apache.org>
Date: Tuesday, March 21, 2017 at 8:30 AM
To: "user@phoenix.apache.org" <user@phoenix.apache.org>
Subject: Re: Phoenix 4.9 on Hbase 1.3.0

The bug is HBASE-17587.
Thanks,
James


On Tue, Mar 21, 2017 at 7:54 AM Mike Prendergast <mikeprendergast@iotait.com<mailto:mikeprendergast@iotait.com>>
wrote:
According to the link below, it seems that Phoenix 4.9 won't work with Hbase 1.3.0, and they
are waiting for 1.3.1 for a bug fix. What is the specific bug mentioned here?

AWS EMR 5.4.0 uses 4.9 on 1.3.0, so I am trying to determine if the bug will be a problem
for our team. Thanks!

https://blogs.apache.org/phoenix/entry/announcing_phoenix_4_9_released

Michael Prendergast
iota IT
Vice President / Software Engineer
(cell)     703.594.1053
(office)  571.386.4682
(fax)     571.386.4681

This e-mail and any attachments to it are intended only for the identified recipient(s). It
may contain proprietary or otherwise legally protected information of Iota IT, Inc. Any unauthorized
distribution, use or disclosure of this communication is strictly prohibited. If you have
received this communication in error, please notify the sender and delete or otherwise destroy
the e-mail and all attachments immediately.
Mime
View raw message