phoenix-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dhaval Modi <dhavalmod...@gmail.com>
Subject Re: Unable to connect to Phoenix
Date Thu, 06 Feb 2014 08:59:33 GMT
Hi James,

Please find the logs attached.

Additionally, I tried using HBase shell and it works fine.

Regards,
Dhaval Modi

On 6 February 2014 14:13, James Taylor <jamestaylor@apache.org> wrote:

> Hi Dhaval,
> Can you please check your server log and report back any exception you
> find there? Also, if you tweak the bin/sqlline.sh script and add the
> --verbose=true flag, you'll likely get a stack trace you can send along
> from the client as well.
> Thanks,
> James
>
>
> On Thu, Feb 6, 2014 at 12:22 AM, Dhaval Modi <dhavalmodi24@gmail.com>wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I was using phoenix with hadoop cluster.
>> Now I downsized my cluster and phoenix stopped working
>>
>> when, i try to connect using sqlline, it throw an following error
>> Error: SYSTEM.TABLE (state = 08000, code=101)
>>
>> Can you please help?
>>
>> Regards,
>> Dhaval Modi
>>
>> Regards,
>> Dhaval Modi
>> dhavalmodi24@gmail.com
>>
>>
>> On 6 February 2014 13:50, Dhaval Modi <dhavalmodi24@gmail.com> wrote:
>>
>>> Hi,
>>>
>>> I was using phoenix with hadoop cluster.
>>> Now I downsized my cluster and phoenix stopped working
>>>
>>> when, i try to connect using sqlline, it throw an following error
>>> Error: SYSTEM.TABLE (state = 08000, code=101)
>>>
>>> Can you please help?
>>>
>>> Regards,
>>> Dhaval Modi
>>>
>>
>>
>

Mime
View raw message