phoenix-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From James Taylor <jamestay...@apache.org>
Subject Re: Unable to connect to Phoenix
Date Fri, 07 Feb 2014 16:45:23 GMT
Cc-ing dev list. There's an HBase bug behind this that I believe has been
fixed.

James

On Friday, February 7, 2014, Devin Pinkston <dpinkston@technicacorp.com>
wrote:

>  Dhaval,
>
>
>
> I just had this happen to me yesterday actually.  What fixed it for me:
>
>
>
> ·         Started up hbase, kept getting the same error as you
>
> ·         Ran bin/hbase hbck -fix
>
> ·         Stopped and restarted hbase, and then the system.table appeared
> again
>
> ·         Sqlline and psql started working.
>
>
>
> I was unable to recreate the table.  It didn't show up when I would do a
> list, but if I went to disable/drop the table, it just said it couldn't be
> found.  Then when I tried to create the table, it said it already existed.
>
>
>
> Thanks
>
>
>
> *From:* Dhaval Modi [mailto:dhavalmodi24@gmail.com<javascript:_e(%7B%7D,'cvml','dhavalmodi24@gmail.com');>]
>
> *Sent:* Friday, February 07, 2014 12:10 AM
> *To:* user
> *Subject:* Re: Unable to connect to Phoenix
>
>
>
> Any work around for this scenario?
>
>
>
> Can i recreated SYSTEM.TABLE?
>
>
>   Regards,
> Dhaval Modi
>
>
>
> On 6 February 2014 14:29, Dhaval Modi <dhavalmodi24@gmail.com> wrote:
>
> Hi James,
>
>
>
> Please find the logs attached.
>
>
>
> Additionally, I tried using HBase shell and it works fine.
>
>
>   Regards,
> Dhaval Modi
>
>
>
> On 6 February 2014 14:13, James Taylor <jamestaylor@apache.org> wrote:
>
> Hi Dhaval,
>
> Can you please check your server log and report back any exception you
> find there? Also, if you tweak the bin/sqlline.sh script and add the
> --verbose=true flag, you'll likely get a stack trace you can send along
> from the client as well.
>
> Thanks,
> James
>
>
>
> On Thu, Feb 6, 2014 at 12:22 AM, Dhaval Modi <dhavalmodi24@gmail.com>
> wrote:
>
> Hi,
>
>
>
> I was using phoenix with hadoop cluster.
>
> Now I downsized my cluster and phoenix stopped working
>
>
>
> when, i try to connect using sqlline, it throw an following error
>
> Error: SYSTEM.TABLE (state = 08000, code=101)
>
>
>
> Can you please help?
>
>
>
> Regards,
> Dhaval Modi
>
>
>   Regards,
> Dhaval Modi
> dhavalmodi24@gmail.com
>
>
>
> On
>
> The information contained in this transmission may contain privileged and
> confidential information.
> It is intended only for the use of the person(s) named above.
> If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any
> review, dissemination, distribution or duplication of this communication is
> strictly prohibited.
> If you are not the intended recipient, please contact the sender by reply
> e-mail and destroy all copies of the original message.
> Technica Corporation does not represent this e-mail to be free from any
> virus, fault or defect and it is therefore the responsibility of the
> recipient to first scan it for viruses, faults and defects.
> To reply to our e-mail administrator directly, please send an e-mail to
> postmaster@technicacorp.com<javascript:_e(%7B%7D,'cvml','postmaster@technicacorp.com');>.
> Thank you.
>

Mime
View raw message