ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bala Subramaniam <bapa...@yahoo.co.uk>
Subject Re: Error while running the examples
Date Sun, 12 Dec 2010 11:40:22 GMT
Hi Tammo,
Thank you and appreciate your quick reply.I will try as suggested.
I am planning to use eclipse bpel designer along with apache ode, would this be 
a problem because of this issue?
should i have to wait for 1.3.5 to try out under ecplise?
Regards


----- Original Message ----
From: Tammo van Lessen <tvanlessen@gmail.com>
To: user@ode.apache.org
Sent: Sat, 11 December, 2010 18:54:28
Subject: Re: Error while running the examples

Hi Bala,

I think you are running into
https://issues.apache.org/jira/browse/ODE-856 - this has been fixed
already for 1.3.5, which is close to be released. As a workaround, you
can take the endpoint information directly from the WSDLs in the
deployment bundle.

HTH,
  Tammo

On 11.12.2010 06:01, Bala Subramaniam wrote:
> Hi,
> 
> I followed the tutorial at 
> https://cwiki.apache.org/confluence/display/ODExSITE/WAR+Deployment
> I get the following error while trying to run the examples. The details are as 

> follows:
> I am getting the Apache ODE page and able to see the example processes but with 
>
> error message as stated below.
> 
> Error Message
> 
> Processes:
> Error occurred during getting processes or no processes.
> Contents:
> DynPartner\DynPartnerMain.bpel, DynPartner\DynPartnerResponder.bpel, 
> DynPartner\Main.wsdl, DynPartner\Responder.wsdl, 
> 
> 
> Am enclosing the log files too.
> 
> working Environment
> 
> Tomcat 6.x
> Mysql 5.1.39
> Windows 7
> Apache ODE 1.3.4
> 
> Appreciate your time and help in resolution of the issue.
> Regards
> 
> 
>      

-- 
Tammo van Lessen - http://www.taval.de



      

Mime
View raw message