ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Denis Weerasiri <ddweeras...@gmail.com>
Subject Re: Need help with Apache ODE
Date Tue, 02 Nov 2010 15:58:49 GMT
Hi,
Did you try to run the process. That's the best way to check for any errors.


On Tue, Nov 2, 2010 at 8:03 PM, Diwakar <diwakar.lion@gmail.com> wrote:

> Hi guys,
>
> I've tried the HelloWorld program example and it worked fine a
> month ago without any errors, and so i involved in
> developing my BPEL Project.
>
> Now i developed my Bpel project fully and tried to deploy it
> using deploy.xml( but there was "!" warning icon next to my deploy.xml
> which was not there previously while deploying HelloWorld program)
>
> so i stopped my Bpel project and tried to run that HelloWorld
> sample program again, but the same warning icon appears
> in deploy.xml and when i checked in
> tomcat_installation_dir/webapps/ode/processes
> there was no deployed projects in it.
>
> can anyone help?
>
> I think there is an bug/error in the BPEL plug-in.
> I don't know how it can happen suddenly, HelloWorld program which
> was working perfectly didn't work after 2 weeks.
> Followed the steps which was given in the below pdf.
>
>
> HelloWorld Program link:
> http://people.apache.org/~vanto/HelloWorld-BPELDesignerAndODE.pdf<http://people.apache.org/%7Evanto/HelloWorld-BPELDesignerAndODE.pdf>
>
> Hi Bob Brodt,
>
> This is my BPEL Designer Plug-in version.  BPEL Visual Designer
> 0.5.0.v20100916-2135-H27-CI
>
>
>


-- 
Thanks,
Denis
----------------------------------------------------------
*Denis Weerasiri*
<http://wso2.com/>**** <http://wso2.com/>* blog: **
http://ddweerasiri.blogspot.com* <http://ddweerasiri.blogspot.com/>*
twitter: **http://twitter.com/ddweerasiri* <http://twitter.com/ddweerasiri>*
linked-in: **http://lk.linkedin.com/in/ddweerasiri*<http://lk.linkedin.com/in/ddweerasiri>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message