ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From nch <underscore_...@yahoo.com>
Subject Re: instance cleanup
Date Wed, 20 Oct 2010 08:09:47 GMT
I guess you mean setting usePeer2Peer="false" as in [1]. Tried it, but made no 
difference.
Unfortunately, looks like ODE 2.X Experimental doesn't implement this feature. 
Something 1.3.4.X seems to do or is on its way to do it.

Thanks.

[1] 
https://svn.apache.org/repos/asf/ode/trunk/axis2-war/src/test/resources/TestNoP2P/deploy.xml




----- Mensaje original ----
De: Milinda Pathirage <milinda.pathirage@gmail.com>
Para: user@ode.apache.org
Enviado: mié,20 octubre, 2010 05:46
Asunto: Re: instance cleanup

AFAIK, there are some issues when you use both instance cleanup and
process-to-process cleanup together. Can you try the option to disable
process-to-process cleanup.

Thanks
Milinda

On Thu, Oct 7, 2010 at 12:53 PM, nch <underscore_dot@yahoo.com> wrote:

>
>  I have two BPEL processes: P1 and P2.
>  P2 is configured to be cleaned (both on success and failure).
>  P1 invokes an operation on P2 but fails due to:
>
> org.apache.openjpa.persistence.ArgumentException: Encountered deleted
> object "org.apache.ode.dao.jpa.MessageDAOImpl@ed5732" in persistent field
> "org.apache.ode.dao.jpa.MessageExchangeDAOImpl._response" of managed object
> "org.apache.ode.dao.jpa.MessageExchangeDAOImpl@1f561a7" during flush.
>
>  Is this a known issue or is it just me?
>
>  Thanks in advance.
>
>
> --- El mar, 31/8/10, nch <underscore_dot@yahoo.com> escribió:
>
> > De: nch <underscore_dot@yahoo.com>
> > Asunto: Re: instance cleanup
> > Para: user@ode.apache.org
> > Fecha: martes, 31 de agosto, 2010 10:02
> > I guess you mean you only deal with
> > latest release.
> >
> > Looks like WSO2 2.0.0 is using ODE 2.0 experimental ...
> > http://wso2.org/forum/thread/10239#comment-15184
> > http://wso2.org/forum/thread/10532
> >
> > I'm not sure I can change it to 1.3.4 or whether it even
> > worths it.
> > Anyway, I'd appreciate comments or findings on that, if you
> > have any.
> >
> > Cheers.
> >
> > --- El lun, 30/8/10, Rafal Rusin <rafal.rusin@gmail.com>
> > escribió:
> >
> > > De: Rafal Rusin <rafal.rusin@gmail.com>
> > > Asunto: Re: instance cleanup
> > > Para: user@ode.apache.org
> > > Fecha: lunes, 30 de agosto, 2010 13:53
> > > Hello,
> > >
> > > you are using something between Apache ODE 1.3 and
> > Apache
> > > ODE 2.0-beta
> > > experimental.
> > > Please use latest Apache ODE (1.3.4) and post your
> > results,
> > > since we
> > > are dealing with Apache ODE on this list.
> > >
> > > On 30 August 2010 10:59, nch <underscore_dot@yahoo.com>
> > > wrote:
> > > > Hi!
> > > >
> > > > Have any of you tried instance cleanup? Have
> > anyone
> > > come across this exception? Do you have a clue on
> > whats
> > > going wrong with this exception?
> > > >
> > > > Many thanks.
> > > >
> > > > --- El lun, 9/8/10, nch <underscore_dot@yahoo.com>
> > > escribió:
> > > >
> > > >> De: nch <underscore_dot@yahoo.com>
> > > >> Asunto: instance cleanup
> > > >> Para: user@ode.apache.org
> > > >> Fecha: lunes, 9 de agosto, 2010 11:34
> > > >> Hi, there.
> > > >>
> > > >> I'm testing a BPEL process on WSO2 BPS 2.0
> > which
> > > runs
> > > >> Apache ODE (not sure which version so far).
> > I
> > > tried instance
> > > >> data cleanup by configuring deploy.xml with
> > > <cleanup
> > > >> on="always" />. The result was to always,
> > for
> > > each
> > > >> service invocation, get the following
> > exception
> > > (see http://wso2.org/files/cleanup-exception.txt):
> > > >>
> > > >>
> > org.apache.openjpa.persistence.ArgumentException:
> > > >> Encountered deleted object
> > > >>
> > "org.apache.ode.dao.jpa.MessageDAOImpl@743dae" in
> > > persistent
> > > >> field
> > > >>
> > >
> > "org.apache.ode.dao.jpa.MessageExchangeDAOImpl._request" of
> > > >> managed object
> > > >>
> > >
> > "org.apache.ode.dao.jpa.MessageExchangeDAOImpl@1147d1a"
> > > >> during flush.
> > > >>
> > > >>
> > > >> Have anyone of you gone through this? Could
> > it be
> > > that it
> > > >> is running ODE < 1.3?
> > > >>
> > > >> Have a look at http://wso2.org/forum/thread/10239
> > > >>
> > > >> Kind regards.
> > > >>
> > > >>
> > > >>
> > > >>
> > > >
> > > >
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> > >
> > > --
> > > Regards,
> > > Rafał Rusin
> > > http://rrusin.blogspot.com
> > >
> >
> >
> >
> >
>
>
>
>


-- 
Milinda Pathirage
Technical Lead & Product Manager WSO2 BPS; http://wso2.org/bps
WSO2 Inc.; http://wso2.com
E-mail: milinda@wso2.com, milinda.pathirage@gmail.com
Web: http://mpathirage.com
Blog: http://blog.mpathirage.com



      

Mime
View raw message