ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rafal Rusin <ra...@intalio.com>
Subject Re: Copy Assignment
Date Thu, 05 Aug 2010 08:49:36 GMT
Hello,

you need to modify:
<bpel:from>
  <bpel:literal xml:space="preserve">
    <impl:getTimeForNextCalendarTelcoEventEntry
xmlns:impl="http://mashup.service.see.xposer.ngni.fokus.fhg.de/">
      <impl:arg0></impl:arg0>
    </impl:getTimeForNextCalendarTelcoEventEntry></bpel:literal>
</bpel:from>

to:
<bpel:from>
  <bpel:literal xml:space="preserve">
    <impl:getTimeForNextCalendarTelcoEventEntry
xmlns:impl="http://mashup.service.see.xposer.ngni.fokus.fhg.de/">
      <arg0 xmlns=""></arg0>
    </impl:getTimeForNextCalendarTelcoEventEntry></bpel:literal>
</bpel:from>


On Thu, Aug 5, 2010 at 9:45 AM, Alexander Blotny
<Alexander.Blotny@fokus.fraunhofer.de> wrote:
> Hi,
>
> I have a problem with initializing a variable for a request.
> The following copy Assignment is made:
>
>        <bpel:assign validate="no" name="GetTimeRequest">
> <bpel:copy>                <bpel:from>                  
 <bpel:literal
> xml:space="preserve"><impl:getTimeForNextCalendarTelcoEventEntry
> xmlns:impl="http://mashup.service.see.xposer.ngni.fokus.fhg.de/">
> <impl:arg0></impl:arg0>
> </impl:getTimeForNextCalendarTelcoEventEntry></bpel:literal>
> </bpel:from>                <bpel:to variable="GetTimeRequest"
> part="getTimeForNextCalendarTelcoEventEntry"></bpel:to>
> </bpel:copy>             <bpel:copy>                <bpel:from>
> <bpel:literal xml:space="preserve">tonline.robert</bpel:literal>
> </bpel:from>                <bpel:to
> part="getTimeForNextCalendarTelcoEventEntry"
> variable="GetTimeRequest">                    <bpel:query
> queryLanguage="urn:oasis:names:tc:wsbpel:2.0:sublang:xpath1.0">
> <![CDATA[ns2:arg0]]>                    </bpel:query>
> </bpel:to>            </bpel:copy>
>        </bpel:assign>
>
>
> The request send by Ode looks that way:
>
> <soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
> <soapenv:Body>
>    <getTimeForNextCalendarTelcoEventEntry
> xmlns="http://mashup.service.see.xposer.ngni.fokus.fhg.de/">
>        <impl:arg0
> xmlns:impl="http://mashup.service.see.xposer.ngni.fokus.fhg.de/">test</impl:
> arg0>
>     </getTimeForNextCalendarTelcoEventEntry>
> </soapenv:Body>
> </soapenv:Envelope>
>
> This is not working properly as the value of arg0 is only null in the called
> service method.
> With SoapUI following request works:
>
> <soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
> ...
>   <soapenv:Body>
>    <mas:getTimeForNextCalendarTelcoEventEntry
> xmlns:mas="http://mashup.service.see.xposer.ngni.fokus.fhg.de/">
>        <arg0>test</arg0>
>    </mas:getTimeForNextCalendarTelcoEventEntry>
>   </soapenv:Body>
> </soapenv:Envelope>
>
> I tried a lot of modifications in the copy tag but most of the time it
> resulted in a selectionFailure.
> What can I change to get a valid request for my Web Service?
>
> greetings,
> Alex
>
>

-- 
Regards,
Rafał Rusin
http://rrusin.blogspot.com

Mime
View raw message