ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Christian Fonden" <christian.fon...@die-rooter.de>
Subject Re: JPA Error on Deployment of "empty" process
Date Wed, 01 Jul 2009 08:27:59 GMT
Hello,

the bug that a process containing just one receive and one reply activity in 
a sequence container and nothing else makes the deployment service crash was 
repeatable for me. If I add a bpel:empty activity between the receive and 
the reply activity, all goes fine. I decided to create the JIRA Issue 
ODE-633 according to my investigations of that bug. All necessary info is 
attached to the issue.

Greets Chris

----- Original Message ----- 
From: "Christian Fonden" <christian.fonden@die-rooter.de>
To: <user@ode.apache.org>
Sent: Monday, June 29, 2009 9:17 PM
Subject: JPA Error on Depoyment of this Process


> Hello Oders,
>
> I currently have trouble deploying the attached process. The process is 
> IMO
> an empty synchronous process name EmptyTestProcess, just containing a
> receive and a reply activity in a sequence container. The WSDL and
> deployment descriptor is attached too.
> Whenever I try to deploy the process in a completely new deployed ODE
> instance, it crashes with a JPA Error telling me something about duplicate
> keys and a DB unique constraint (or primary key). Can anone reproduce 
> this?
> I am using a ODE build based on the current trunk source files.
>
> Other processes can be easily deployed, so this cannot be a general issue.
>
> Again, I cannot understand this und would be really happy if someone could
> supply some helpful info!
>
> Greets Chris
> 


Mime
View raw message