ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "ZHAO Wenfeng" <zhaowenf...@gmail.com>
Subject Re: selectionFailure invoking the BPEL process HELP
Date Sat, 20 Jun 2009 02:05:27 GMT
Hello Ricardo Pereira,

	There are many possible reasons to the "selectionFailure". You might need to read the console
output of ODE carefully to get more information about the error before I can find out what
it is because. By default ODE will output some detailed information about any runtime error.
For example, I've met such case:

> ERROR - GeronimoLog.error(104) | Assignment Fault: {
> http://docs.oasis-open.org/wsbpel/2.0/process/executable}selectionFailure,lineNo=149,faultExplanation={http://docs.oasis-open.org/wsbpel/2.0/process/executable}selectionFailure<http://docs.oasis-open.org/wsbpel/2.0/process/executable%7DselectionFailure,lineNo=149,faultExplanation=%7Bhttp://docs.oasis-open.org/wsbpel/2.0/process/executable%7DselectionFailure>:
> No results for expression: {OXPath10Expression
> $output0.body/xsd0:field1[position()=$i]}
> 12:39:37,781 ERROR [ASSIGN] Assignment Fault: {
> http://docs.oasis-open.org/wsbpel/2.0/process/executable}selectionFailure,lineNo=149,faultExplanation={http://docs.oasis-open.org/wsbpel/2.0/process/executable}selectionFailure<http://docs.oasis-open.org/wsbpel/2.0/process/executable%7DselectionFailure,lineNo=149,faultExplanation=%7Bhttp://docs.oasis-open.org/wsbpel/2.0/process/executable%7DselectionFailure>:
> No results for expression: {OXPath10Expression
> $output0.body/xsd0:field1[position()=$i]}


=======On 2009-06-20 at 03:13:59 Ricardo Pereira wrote: =======

>Hello,
>I spent a lot of time trying to solve a problem that there is a lot of
>people with same. The problem is the "selectionFailure". It happens when i
>deploy the process and use the Soapui to invoke the process. the answer is:
>
><faultstring xmlns:axis2ns1="
>http://docs.oasis-open.org/wsbpel/2.0/process/executable
>">axis2ns1:selectionFailure</faultstring>
>
>
>
>in the BPEL process i have this assign:
>
><assign name="Assign2">
>           <copy>
>               <from>
>                   <literal>
>$ActualizarIMIIn.modelo1/ns0:codServicoFinancas</literal>
>               </from>
>
> <to>$ActualizarModelo1In.modelo1Actualizar/ns1:codServicoFinancas</to>
>           </copy>
>       </assign>
>
>
>What is the problem? I've heard that it could be namespaces conflicts but i
>don't understand why. Please i beg for help in this issue.
>
>I hope to get an answer
>

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
ZHAO Wenfeng (赵文峰)
Ph.D. Candidate
http://www.bupt.edu.cn

Mime
View raw message