ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andi Abes" <aa...@progress.com>
Subject RE: [LIKELY JUNK]Re: Oracle + Hibernate
Date Fri, 20 Feb 2009 18:24:25 GMT
Yup. You're right.

Adding 
hibernate.hbm2ddl.auto = update

to config resolved the issue.

A.

> -----Original Message-----
> From: Alex Boisvert [mailto:boisvert@intalio.com]
> Sent: Friday, February 20, 2009 1:21 PM
> To: user@ode.apache.org
> Subject: [LIKELY JUNK]Re: Oracle + Hibernate
> 
> I'm guessing you used the database schema for JPA instead of the
Hibernate
> one.   They are different.
> 
> alex
> 
> 
> On Fri, Feb 20, 2009 at 10:16 AM, Andi Abes <aabes@progress.com>
wrote:
> 
> > Seems that Oracle 10g and the hibernate mapping for ODE are a bit at
> > odds:
> >
> >
> >
> > 9031 [ProcessStoreImpl-1] WARN
org.hibernate.util.JDBCExceptionReporter
> > - SQL Error: 904, SQLState: 42000
> >
> > 9031 [ProcessStoreImpl-1] ERROR
org.hibernate.util.JDBCExceptionReporter
> > - ORA-00904: "PROPERTIES0_"."PROPID": invalid identifier
> >
> >
> >
> >
> >
> > Caused by: java.util.concurrent.ExecutionException:
> > org.hibernate.exception.SQLGrammarException: could not initialize a
> > collection:
> >
> >
[org.apache.ode.store.hib.ProcessConfDaoImpl.properties_#{urn:bpel:BpelM
> > ock}BPELMock-2]
> >
> >        at
> > java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerGet(FutureTask.java:205)
> >
> >
> >
> >
> >
> > This ode 1.2 with the following configuration:
> >
> >
ode-axis2.dao.factory=org.apache.ode.daohib.bpel.BpelDAOConnectionFactor
> > yImpl
> >
> > org.hibernate.dialect.Dialect=org.hibernate.dialect.Oracle9Dialect
> >
> >
> >
> > Any pointers?
> >
> >
> >
> >

Mime
View raw message