ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alex Boisvert" <boisv...@intalio.com>
Subject Re: Responses are undefined when try to communicate with InstantManagementAPI
Date Tue, 25 Nov 2008 14:51:52 GMT
This URL works fine for me, did you try it in a browser?

alex


On Tue, Nov 25, 2008 at 2:17 AM, ratha <rathav@wso2.com> wrote:

> Hi all,
>
> When  I send XMLHttpRequest() to the following URL "
> http://localhost:8080/ode/processes/InstanceManagement/listAllInstances"
> server states as follows,
>
> *DEBUG - GeronimoLog.debug(66) | Found a header in incoming message,
> checking if
> there are endpoints there.
> DEBUG - GeronimoLog.debug(66) | Found a header in incoming message,
> checking if
> there are endpoints there*
>
> No output from the XMLHttp request. When I print the response of a single
> element(from the XMLHttp request) it states *'undefined'*.
> So, I tried to create an object for InstantManagementAPI like,
> *instances_available  = InstanceManagementService.listAllInstances();  *
>
> but it throws an exception like "*No response undefined*".
>
> It seems some error in my back end server. Do I need to do any
> modifications at the configuration of ODE  in order to make above
> communications? or some other errors in my back end service?
>
> Any assistance will be really helpful to me.
> .
> Thanks.
> -Ratha.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message