ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matthieu Riou" <matth...@offthelip.org>
Subject Re: Compilation problems in apache ode
Date Thu, 10 Jul 2008 13:43:44 GMT
Hi,

>From what I can see, looks like the name in your partnerLinkType attribute
shouldn't be fully qualified (it's a NCName). If it still doesn't work you
might want to double check your namespaces too.

Cheers,
Matthieu

On Thu, Jul 10, 2008 at 12:03 AM, navigator09 <ganeshsurathkal@gmail.com>
wrote:

>
> Hi,
>
> I a trying to define a new partner link in in .bpel file and invoke a
> existing webservice using it. In the process I have encountered the
> following problem.
>
> 11:40:00,968 | ERROR | Timer-6    | ProcessStoreImpl         |
> eronimo.kernel.log.GeronimoLog  108 | Deploy failed; error:
> [CompilationErrors] Compilation completed with 1 error(s):
>
>
> file:/D:/apache-servicemix-3.2.1/data/smx/service-assemblies/HelloWorld2-SA/version_1/sus/OdeBpelEngine/HelloWorld2-process/HelloWorld2.bpel:44:
> error: [UndeclaredPartnerLinkType] Attempt to reference undeclared partner
> link type "{http://scm}ScmserviceLT".
>
> org.apache.ode.bpel.compiler.api.CompilationException: error:
> [CompilationErrors] Compilation completed with 1 error(s):
>
>
> file:/D:/apache-servicemix-3.2.1/data/smx/service-assemblies/HelloWorld2-SA/version_1/sus/OdeBpelEngine/HelloWorld2-process/HelloWorld2.bpel:44:
> error: [UndeclaredPartnerLinkType] Attempt to reference undeclared partner
> link type "{http://scm}ScmserviceLT".
>
>
> I have cross verified the partner wsdl files and deploy.xml files for the
> declaration of the partner link. The partner wsdl containes the following
> declaration
>
> <plnk:partnerLinkType name="tns:ScmserviceLT">
>                <plnk:role name="Provider" portType="tns:SCMService" />
>  </plnk:partnerLinkType>
>
> and the deployment descriptor
>
>
>        <process name="pns:HelloWorld2">
>                <active>true</active>
>                  <provide partnerLink="helloPartnerLink">
>                          <service name="sns:HelloService"
> port="HelloPort"/>
>                  </provide>
>                  <provide partnerLink="scmservicePL">
>                        <service name="fewsdl:SCMServiceService"
> port="SCMService"/>
>                </provide>
>        </process>
> </deploy>
>
>
> and the partnerlinktype is given below
> <partnerLink name="scmservicePL"
>                partnerLinkType="fewsdl:ScmserviceLT"
>                partnerRole="Provider" />
>
> Please help me out in the problem. I am stuck with it since the last one
> day
>
> Regards,
> Ganesh
>
>
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Compilation-problems-in-apache-ode-tp18377109p18377109.html
> Sent from the Apache Ode User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message