ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alex Boisvert" <boisv...@intalio.com>
Subject Re: "Cannot find definition for service"
Date Fri, 13 Jun 2008 15:48:15 GMT
Hi Johannes,

Could you also include your BPEL file?

alex


On Fri, Jun 13, 2008 at 8:17 AM, Johannes Waltsgott <
jwaltsgott@googlemail.com> wrote:

>  Hi all,
>
> I'm new to BPEL and ODE and I'm trying to get a simple BPEL processrunningwhich invok
> es an existing web service. When deploying the BPEL process to ODE, I'm
> getting the error
>
> "Cannot find definition of process {
> http://services.servface.org/AccountManagementFaculty/}AccountManagementFaculty
> in the context of process {http://sample.bpel.org/bpel/sample}Portal<http://sample.bpel.org/bpel/sample%7DPortal>
>
> I'm using Eclipse BPEL Designer, ODE 1.2RC1 (same with ODE 1.1.1, too),
> Tomcat 6.
>
> I just found some older conversation on this topic, but its solution didn't
> works for me – there was an import of the wsdl of the web service in the
> Eclipse generate {Projectname}Artifacts.wsdl which ODE couldn't resolve. I
> 've copied the imported wsdl of the web service to the project folder and
> changed the import reference in the Artifacts.wsdl to that direct
> reference.
>
> Please find the files attached, does anybody could give me a hint?
>
> Thanks very much in advance!
>
> Joe
>
>  <<...>> <<...>> <<...>> <<...>> <<...>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message