ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matthieu Riou" <matth...@offthelip.org>
Subject Re: Support for Variables in ODE
Date Thu, 29 May 2008 14:49:32 GMT
On Wed, May 28, 2008 at 9:41 PM, Dhanush Gopinath <
dhanush.gopinath@altair.com> wrote:

> No I used "element" attribute that is point to a schema element.
>

Without seeing your process it's hard to tell but check the line number for
the error message. It's probably an issue with its usage more than with its
definition.

Cheers,
Matthieu


>
> Thanks
> Dhanush
>
> -----Original Message-----
> From: Alex Boisvert [mailto:boisvert@intalio.com]
> Sent: Wednesday, May 28, 2008 8:09 PM
> To: user@ode.apache.org
> Subject: Re: Support for Variables in ODE
>
> On Tue, May 27, 2008 at 9:53 PM, Dhanush Gopinath <
> dhanush.gopinath@altair.com> wrote:
>
> > The messageType, type or element attributes are used to specify the
> type
> > of a variable. Exactly one of these attributes MUST be used. Attribute
> > messageType refers to a WSDL message type definition. Attribute type
> > refers to an XML Schema type (simple or complex). Attribute element
> > refers to an XML Schema element.
> >
> > Does ODE support only messageType attribute here. Because when I
> > specified the variable as an XML Schema Element Type, the deployment
> > failed saying
> >
> > "Cannot use non-message variable XX in this context (message variable
> is
> > required)"
>
>
> Yes, Ode supports "messageType", "type" and "element" attributes.
>
> I think you must have used "messageType" attribute pointing to a schema
> element instead of a WSDL message.  Is that possible?
>
> alex
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message