ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From pablo lagartijo <pablo_lagart...@hotmail.com>
Subject RE: Maven2 conf. for Eclipse (Building ODE)
Date Thu, 29 May 2008 18:33:39 GMT

Indeed, it was no pointing to the Maven2 repository.
Now I don't have errors, only Warnings (but I suppose that is not important). 

However, I continue have the following message on the console: 

29/05/08 19:58:51 CEST: Eclipse is running in a JRE, but a JDK is required
                          Some Maven plugins may not work when importing projects or updating
source folders.
29/05/08 19:58:56 CEST: Downloading central : nexus-maven-repository-index.properties
29/05/08 19:58:56 CEST: Downloaded [central] -> http://repo1.maven.org/maven2/.index/nexus-maven-repository-index.properties
29/05/08 19:58:56 CEST: No index update available for central

(
I have installed in Eclipse (Window -> Preference -> Java -> Installed JREs): 
jre1.5.0_15 (Selected) 
jdk1.5.0_15 (If I select this I have the same error message)
)

any idea?

Pablo.



> Date: Thu, 29 May 2008 08:53:12 -0700
> From: boisvert@intalio.com
> To: user@ode.apache.org
> Subject: Re: Maven2 conf. for Eclipse (Building ODE)
>
> Just a guess; you might want to double-check that your M2_REPO build
> variable (in Eclipse) points to the root of your Maven2 repository.
>
> alex
>
>
> On Thu, May 29, 2008 at 3:47 AM, pablo lagartijo <
> pablo_lagartijo@hotmail.com> wrote:
>
>>
>>
>> Hello everyone,
>>
>> I downloaded the ODE source code from the web page (apache-ode-src-1.1.zip)
>> and I have executed the commands:
>> "not rake TEST = ode: package" and
>> "rake eclipse".
>>
>> After that I imported the project to Eclipse, reporting the following
>> errors:
>>
>>
>> Eclipse Problems (291):
>> Project 'ode-axis2-war' is missing required library:
>> 'C:\apache-maven-2.0.9\jmock\jmock\1.2.0\jmock-1.2.0.jar'
>> Project 'ode-axis2-war' is missing required library:
>> 'C:\apache-maven-2.0.9\junit\junit\4.3.1\junit-4.3.1.jar'
>> ...
>> ...
>> ...
>> Project 'ode-bpel-runtime' is missing required library:
>> 'C:\apache-maven-2.0.9\stax\stax-api\1.0.1\stax-api-1.0.1.jar'
>>
>>
>> Eclipse console:
>> 29/05/08 12:18:20 CEST: [INFO] User settings file does not exist
>> C:\Documents and Settings\Lagartijo\.m2\settings.xml
>> 29/05/08 12:18:27 CEST: Eclipse is running in a JRE, but a JDK is required
>> Some Maven plugins may not work when importing projects or updating source
>> folders.
>> 29/05/08 12:18:28 CEST: [INFO] User settings file does not exist
>> C:\Documents and Settings\Lagartijo\.m2\settings.xml
>> 29/05/08 12:18:32 CEST: Downloading central :
>> nexus-maven-repository-index.properties
>> 29/05/08 12:18:32 CEST: Downloaded [central] ->
>> http://repo1.maven.org/maven2/.index/nexus-maven-repository-index.properties
>> 29/05/0812:18:32 CEST: No index update available for central
>>
>> I suppose they are erros by a bad installation/configuration of Maven2 in
>> windows and in eclipse.
>> If someone could tell me the next steps I would be very grateful.
>>
>> (
>> WindowsXP Prof,
>> Java JDK 1.5.0_15,
>> Apache-Maven 2.0.9,
>> Ecplise 3.3.2,
>>
>> CLASSPATH = C:\Archivos de programa\Java\jdk1.5.0_15\lib
>> JAVA_HOME = C:\Archivos de programa\Java\jdk1.5.0_15
>> M2_HOME = C:\apache-maven-2.0.9
>> PATH = C:\ruby\bin;
>> C:\apache-maven-2.0.9\bin;
>> C:\Archivos de programa\Java\jdk1.5.0_15\bin;
>> C:\apache-ant-1.7.0\bin;
>> C:\Subversion\bin;
>> C:\apache-maven-2.0.9\bin
>> )
>>
>>
>> Thank you in advance,
>> Pablo.
>> _________________________________________________________________
>> MSN Video.
>> http://video.msn.com/?mkt=es-es
>>

_________________________________________________________________
MSN Video. 
http://video.msn.com/?mkt=es-es
Mime
View raw message