ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alex Boisvert" <boisv...@intalio.com>
Subject Re: Maven2 conf. for Eclipse (Building ODE)
Date Thu, 29 May 2008 18:43:23 GMT
You probably need to point your JAVA_HOME environment variable to a JDK, or
start Eclipse with an explicit path to your JDK...

eclipse -vm /path/to/your//jdk1.6.0_04/bin/java

alex


On Thu, May 29, 2008 at 11:33 AM, pablo lagartijo <
pablo_lagartijo@hotmail.com> wrote:

>
> Indeed, it was no pointing to the Maven2 repository.
> Now I don't have errors, only Warnings (but I suppose that is not
> important).
>
> However, I continue have the following message on the console:
>
> 29/05/08 19:58:51 CEST: Eclipse is running in a JRE, but a JDK is required
>                           Some Maven plugins may not work when importing
> projects or updating source folders.
> 29/05/08 19:58:56 CEST: Downloading central :
> nexus-maven-repository-index.properties
> 29/05/08 19:58:56 CEST: Downloaded [central] ->
> http://repo1.maven.org/maven2/.index/nexus-maven-repository-index.properties
> 29/05/08<http://repo1.maven.org/maven2/.index/nexus-maven-repository-index.properties29/05/08>19:58:56
CEST: No index update available for central
>
> (
> I have installed in Eclipse (Window -> Preference -> Java -> Installed
> JREs):
> jre1.5.0_15 (Selected)
> jdk1.5.0_15 (If I select this I have the same error message)
> )
>
> any idea?
>
> Pablo.
>
>
>
> > Date: Thu, 29 May 2008 08:53:12 -0700
> > From: boisvert@intalio.com
> > To: user@ode.apache.org
> > Subject: Re: Maven2 conf. for Eclipse (Building ODE)
> >
> > Just a guess; you might want to double-check that your M2_REPO build
> > variable (in Eclipse) points to the root of your Maven2 repository.
> >
> > alex
> >
> >
> > On Thu, May 29, 2008 at 3:47 AM, pablo lagartijo <
> > pablo_lagartijo@hotmail.com> wrote:
> >
> >>
> >>
> >> Hello everyone,
> >>
> >> I downloaded the ODE source code from the web page
> (apache-ode-src-1.1.zip)
> >> and I have executed the commands:
> >> "not rake TEST = ode: package" and
> >> "rake eclipse".
> >>
> >> After that I imported the project to Eclipse, reporting the following
> >> errors:
> >>
> >>
> >> Eclipse Problems (291):
> >> Project 'ode-axis2-war' is missing required library:
> >> 'C:\apache-maven-2.0.9\jmock\jmock\1.2.0\jmock-1.2.0.jar'
> >> Project 'ode-axis2-war' is missing required library:
> >> 'C:\apache-maven-2.0.9\junit\junit\4.3.1\junit-4.3.1.jar'
> >> ...
> >> ...
> >> ...
> >> Project 'ode-bpel-runtime' is missing required library:
> >> 'C:\apache-maven-2.0.9\stax\stax-api\1.0.1\stax-api-1.0.1.jar'
> >>
> >>
> >> Eclipse console:
> >> 29/05/08 12:18:20 CEST: [INFO] User settings file does not exist
> >> C:\Documents and Settings\Lagartijo\.m2\settings.xml
> >> 29/05/08 12:18:27 CEST: Eclipse is running in a JRE, but a JDK is
> required
> >> Some Maven plugins may not work when importing projects or updating
> source
> >> folders.
> >> 29/05/08 12:18:28 CEST: [INFO] User settings file does not exist
> >> C:\Documents and Settings\Lagartijo\.m2\settings.xml
> >> 29/05/08 12:18:32 CEST: Downloading central :
> >> nexus-maven-repository-index.properties
> >> 29/05/08 12:18:32 CEST: Downloaded [central] ->
> >>
> http://repo1.maven.org/maven2/.index/nexus-maven-repository-index.properties
> >> 29/05/0812:18:32 CEST: No index update available for central
> >>
> >> I suppose they are erros by a bad installation/configuration of Maven2
> in
> >> windows and in eclipse.
> >> If someone could tell me the next steps I would be very grateful.
> >>
> >> (
> >> WindowsXP Prof,
> >> Java JDK 1.5.0_15,
> >> Apache-Maven 2.0.9,
> >> Ecplise 3.3.2,
> >>
> >> CLASSPATH = C:\Archivos de programa\Java\jdk1.5.0_15\lib
> >> JAVA_HOME = C:\Archivos de programa\Java\jdk1.5.0_15
> >> M2_HOME = C:\apache-maven-2.0.9
> >> PATH = C:\ruby\bin;
> >> C:\apache-maven-2.0.9\bin;
> >> C:\Archivos de programa\Java\jdk1.5.0_15\bin;
> >> C:\apache-ant-1.7.0\bin;
> >> C:\Subversion\bin;
> >> C:\apache-maven-2.0.9\bin
> >> )
> >>
> >>
> >> Thank you in advance,
> >> Pablo.
> >> _________________________________________________________________
> >> MSN Video.
> >> http://video.msn.com/?mkt=es-es
> >>
>
> _________________________________________________________________
> MSN Video.
> http://video.msn.com/?mkt=es-es
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message