ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alex Boisvert" <boisv...@intalio.com>
Subject Re: Support for Variables in ODE
Date Thu, 29 May 2008 14:55:36 GMT
Another case that might lead to the same error message is using this
"element" variable in a messaging activity (receive, invoke, reply, ...).
These activities all need a variable with messageType.

alex


On Wed, May 28, 2008 at 9:41 PM, Dhanush Gopinath <
dhanush.gopinath@altair.com> wrote:

> No I used "element" attribute that is point to a schema element.
>
> Thanks
> Dhanush
>
> -----Original Message-----
> From: Alex Boisvert [mailto:boisvert@intalio.com]
> Sent: Wednesday, May 28, 2008 8:09 PM
> To: user@ode.apache.org
> Subject: Re: Support for Variables in ODE
>
> On Tue, May 27, 2008 at 9:53 PM, Dhanush Gopinath <
> dhanush.gopinath@altair.com> wrote:
>
> > The messageType, type or element attributes are used to specify the
> type
> > of a variable. Exactly one of these attributes MUST be used. Attribute
> > messageType refers to a WSDL message type definition. Attribute type
> > refers to an XML Schema type (simple or complex). Attribute element
> > refers to an XML Schema element.
> >
> > Does ODE support only messageType attribute here. Because when I
> > specified the variable as an XML Schema Element Type, the deployment
> > failed saying
> >
> > "Cannot use non-message variable XX in this context (message variable
> is
> > required)"
>
>
> Yes, Ode supports "messageType", "type" and "element" attributes.
>
> I think you must have used "messageType" attribute pointing to a schema
> element instead of a WSDL message.  Is that possible?
>
> alex
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message