ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alex Boisvert" <boisv...@intalio.com>
Subject Re: Derby DB not starting
Date Tue, 27 May 2008 16:24:30 GMT
Did you solve this problem?  (I saw your other questions come after this
one)

alex


On Tue, May 27, 2008 at 5:42 AM, Dhanush Gopinath <
dhanush.gopinath@altair.com> wrote:

> Hi,
>
>
>
> I am a newbie here and I was trying to deploy my own bpel process to
> Apache ODE on Tomcat. Initially the deployment threw errors, and then
> when I fixed the deployment process didn't show any message. I assumed
> it might have been deployed and then tried to see it in the Services
> Page. It was not deployed.
>
>
>
> So I tried restarting the server and now this exception was getting
> thrown:
>
>
>
> Caused by: SQL Exception: Failed to start database
> 'D:\jakarta-tomcat-5.0.28\webapps\ode\WEB-INF/jpadb', see the next
> exception for details.
>
>        at org.apache.derby.impl.jdbc.Util.newEmbedSQLException(Unknown
> Source)
>
>        at org.apache.derby.impl.jdbc.Util.newEmbedSQLException(Unknown
> Source)
>
>        at
> org.apache.derby.impl.jdbc.Util.generateCsSQLException(Unknown Source)
>
>
>
> As a result of this, the Services page of the Axis is not coming and
> showing Internal Server Error and the above Exception is Getting thrown.
>
>
>
> What is the problem here? Have I corrupted the DB? If not how can I
> start the Database
>
>
>
> Thanks & Regards
>
>
>
> Dhanush Gopinath
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message