ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dhanush Gopinath" <dhanush.gopin...@altair.com>
Subject RE: Derby DB not starting
Date Wed, 28 May 2008 03:58:50 GMT
Yep. I solved this problem by rebuilding the ODE again.

Thanks
Dhanush

-----Original Message-----
From: Alex Boisvert [mailto:boisvert@intalio.com] 
Sent: Tuesday, May 27, 2008 9:55 PM
To: user@ode.apache.org
Subject: Re: Derby DB not starting

Did you solve this problem?  (I saw your other questions come after this
one)

alex


On Tue, May 27, 2008 at 5:42 AM, Dhanush Gopinath <
dhanush.gopinath@altair.com> wrote:

> Hi,
>
>
>
> I am a newbie here and I was trying to deploy my own bpel process to
> Apache ODE on Tomcat. Initially the deployment threw errors, and then
> when I fixed the deployment process didn't show any message. I assumed
> it might have been deployed and then tried to see it in the Services
> Page. It was not deployed.
>
>
>
> So I tried restarting the server and now this exception was getting
> thrown:
>
>
>
> Caused by: SQL Exception: Failed to start database
> 'D:\jakarta-tomcat-5.0.28\webapps\ode\WEB-INF/jpadb', see the next
> exception for details.
>
>        at org.apache.derby.impl.jdbc.Util.newEmbedSQLException(Unknown
> Source)
>
>        at org.apache.derby.impl.jdbc.Util.newEmbedSQLException(Unknown
> Source)
>
>        at
> org.apache.derby.impl.jdbc.Util.generateCsSQLException(Unknown Source)
>
>
>
> As a result of this, the Services page of the Axis is not coming and
> showing Internal Server Error and the above Exception is Getting
thrown.
>
>
>
> What is the problem here? Have I corrupted the DB? If not how can I
> start the Database
>
>
>
> Thanks & Regards
>
>
>
> Dhanush Gopinath
>
>

Mime
View raw message