ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dominik Pich <Domi...@pich.info>
Subject Re: Designed Process doesn't run: error in assign
Date Wed, 21 May 2008 06:35:30 GMT



Dominik Pich wrote:
> 
> I have designed a BPEL process with eclipse... a simple one:
> 
> a) retrieveInput
> b) buildInvokationMessage (assign)
> c) InvokePartner
> d) buildAnswerMessage (assign)
> return output
> 
> I can deploy my process into ODE ok
> but for some reason my assign b doesnt work... log of ODE says:
> .....
> ERROR - GeronimoLog.error(104) | Assignment Fault:
> {http://docs.oasis-open.org/wsbpel/2.0/process/executable}selectionFailure,lineNo=30,faultExplanation=No
> results for expression: {OXPath10Expression /tns:CompanyCode}
> .....
> 
> the relevant xml parts follow:
> BPEL:
> 1
>         <bpws:variable messageType="tns:getValueInUSDollarRequest"
> name="stockRequest"/>
> 
> 2
>             <bpws:copy>
>                 <bpws:from part="payload" variable="input">
>                     <bpws:query
> queryLanguage="urn:oasis:names:tc:wsbpel:2.0:sublang:xpath1.0"><![CDATA[/tns:company]]></bpws:query>
>                 </bpws:from>
>                 <bpws:to part="parameters" variable="stockRequest">
>                     <bpws:query
> queryLanguage="urn:oasis:names:tc:wsbpel:2.0:sublang:xpath1.0"><![CDATA[/tns:CompanyCode]]></bpws:query>
>                 </bpws:to>
>             </bpws:copy>
> 
> 
> wsdl of partners datatype:
>             <xs:element name="getValueInUSDollar">
>                 <xs:complexType>
>                     <xs:sequence>
>                         <xs:element minOccurs="0" name="CompanyCode"
> nillable="true" type="xs:string"/>
>                     </xs:sequence>
>                 </xs:complexType>
>             </xs:element>
> 
> Any idea? I dont :) This is what was generated
> 
> ---
> 
> This is a crosspost :
> http://www.eclipse.org/newsportal/article.php?id=336&group=eclipse.technology.bpel-designer#336
> I dont know if it is eclipse or ode specific
> 

----

sorry I posted and only then searched.
I guess I gotta do the FAQ ^^

so.... what is the xml needed to 'initialize; the variable?
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Designed-Process-doesn%27t-run%3A-error-in-assign-tp17356723p17356786.html
Sent from the Apache Ode User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message