ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alex Boisvert" <boisv...@intalio.com>
Subject Re: deploy.xml - Cannot find definition for service error
Date Thu, 24 Jan 2008 20:06:38 GMT
Hi Lukasz,

Can you send your TimerService.wsdl for inspection?

alex


On 1/24/08, Łukasz Budnik <lukasz.budnik@gmail.com> wrote:
>
> Hi All!
>
> I have a very strange error during deployment of new process, here is
> the root cause:
>
> org.apache.ode.bpel.iapi.ContextException: Cannot find definition for
> service {h
> ttp://ws.tomcat.sandbox.nuntius.xh.org}TimerService in the context of
> process {ht
> tp://bpel.ode.sandbox.nuntius.xh.org}OdeTest2-25
>
> I have a very simple TimerService deployed in AXIS2
> (http://localhost:8080/axis2/services/TimerService), its namespace is:
>
> http://ws.tomcat.sandbox.nuntius.xh.org
>
> Now, I'm deploying Ode process called OdeTest2, that invokes TimerService.
>
> Its namespace is:
>
> http://bpel.ode.sandbox.nuntius.xh.org
>
> my deploy.xml descriptor is as follows:
>
> <deploy xmlns="http://www.apache.org/ode/schemas/dd/2007/03"
>         xmlns:tns="http://bpel.ode.sandbox.nuntius.xh.org"
>         xmlns:ns="http://ws.tomcat.sandbox.nuntius.xh.org">
>         <process name="tns:OdeTest2">
>                 <active>true</active>
>                 <provide partnerLink="client">
>                         <service name="tns:OdeTest2Service"
> port="OdeTest2Port" />
>                 </provide>
>                 <invoke partnerLink="TimerPartnerLink">
>                         <service name="ns:TimerService"
>                                 port="TimerServiceSOAP12port_http" />
>                 </invoke>
>         </process>
> </deploy>
>
> I'm loosing my mind, I saw Sebastien Mosser thread about the very same
> problem,
> his solution was very simple - he had different namespaces used.
> (vide
> http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/ode-user/200712.mbox/%3c5582dd3b0712031033q351313fn6cf2e967486e271@mail.gmail.com%3e
> )
>
> But I have only one web service. There cannot be any error...
>
> or is it?
>
> any piece of advice is highly appreciated ;)
>
> best regards
> Łukasz
>
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message