ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tammo van Lessen <tvanles...@gmail.com>
Subject Re: source code build failure questions
Date Mon, 21 Jan 2008 23:17:34 GMT
Hi,

could you please post your stacktrace? Since updating to Axis2 the trace 
in the other mail is quite useless.

Thanks,
   Tammo

Jackson, Douglas wrote:
> Hi!
> It occurred with the current code on the trunk.  I believe it was the
> same stack trace as the mail linked.
> -Doug.
> 
> -----Original Message-----
> From: Tammo van Lessen [mailto:tvanlessen@gmail.com] 
> Sent: Monday, January 21, 2008 3:26 PM
> To: user@ode.apache.org
> Subject: Re: source code build failure questions
> 
> I'm a bit confused now, did this error occur with Ode 1.1 or with the
> current trunk? And was it exactly the stacktrace mentioned in the mail
> you've linked?
> 
> Thanks,
>   Tammo
> 
> On Jan 21, 2008 9:43 PM, Jackson, Douglas <djackso2@ugs.com> wrote:
>> Hi!
>> Something like this has been reported before in regards to tomcat (see
>> URL below).
>> I did get errors in tomcat's log.  Error said something about
> unexpected
>> characters in the path to the wsdl file.
>> -Doug.
>>
>>
> http://www.nabble.com/Parse-URI-error-received-when-starting-ODE-td12249
>> 832.html
>>
>>
>> -----Original Message-----
>> From: Tammo van Lessen [mailto:tvanlessen@gmail.com]
>> Sent: Monday, January 21, 2008 1:56 PM
>> To: user@ode.apache.org
>>
>> Subject: Re: source code build failure questions
>>
>> Hi Douglas,
>>
>> thanks for reporting this! Did you get an exception in tomcat's log or
>> on the console? This would be helpful to fix the problem...
>>
>> Or is this space-problem rather related to the build system?
>>
>> Thanks,
>>    Tammo
>>
>>
> 
> 
> 


Mime
View raw message