ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jackson, Douglas" <djack...@ugs.com>
Subject RE: source code build failure questions
Date Mon, 21 Jan 2008 21:34:02 GMT
Hi!
It occurred with the current code on the trunk.  I believe it was the
same stack trace as the mail linked.
-Doug.

-----Original Message-----
From: Tammo van Lessen [mailto:tvanlessen@gmail.com] 
Sent: Monday, January 21, 2008 3:26 PM
To: user@ode.apache.org
Subject: Re: source code build failure questions

I'm a bit confused now, did this error occur with Ode 1.1 or with the
current trunk? And was it exactly the stacktrace mentioned in the mail
you've linked?

Thanks,
  Tammo

On Jan 21, 2008 9:43 PM, Jackson, Douglas <djackso2@ugs.com> wrote:
> Hi!
> Something like this has been reported before in regards to tomcat (see
> URL below).
> I did get errors in tomcat's log.  Error said something about
unexpected
> characters in the path to the wsdl file.
> -Doug.
>
>
http://www.nabble.com/Parse-URI-error-received-when-starting-ODE-td12249
> 832.html
>
>
> -----Original Message-----
> From: Tammo van Lessen [mailto:tvanlessen@gmail.com]
> Sent: Monday, January 21, 2008 1:56 PM
> To: user@ode.apache.org
>
> Subject: Re: source code build failure questions
>
> Hi Douglas,
>
> thanks for reporting this! Did you get an exception in tomcat's log or
> on the console? This would be helpful to fix the problem...
>
> Or is this space-problem rather related to the build system?
>
> Thanks,
>    Tammo
>
>



-- 
Tammo van Lessen - tvanlessen@gmail.com - http://www.taval.de

Mime
View raw message