ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alex Boisvert" <boisv...@intalio.com>
Subject Re: ode examples not running
Date Thu, 13 Dec 2007 14:55:26 GMT
Hi Henry,

You should check if the HelloWorld process is present and deployed (there
should be a HelloWorld.deployed file) under tomcat/webapps/ode/processes.

alex


On 12/13/07, henry human <henry_human@yahoo.de> wrote:
>
> Hi
>
>   I have ode1.1 installed in tomcat-5.5.25\webapps
>
>   I can access ODE via browser http://localhost:8080/ode
>   The content of the ode example directory are in the ode process
> directory too.
>
>   Sending a message to the hellowold process I become soap fault message,
> that the service cab not be found:
>   **********************************************************
>   1) the command
>   sendsoap http://localhost:8080/ode/processes/helloWorld/../HelloWorld2/testRequest.soap
>
>   2) the error
>   <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
>   <soapenv:Envelope xmlns:soapenv="
> http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
>   <soapenv:Body>
>   <soapenv:Fault>
>   <faultcode>soapenv:Client</faultcode>
>
>   <faultstring>The service cannot be found for the endpoint reference
>   (EPR) http://localhost:8080/ode/processes/helloWorld/</faultstring>
>   <detail />
>   </soapenv:Fault>
>   </soapenv:Body>
>   </soapenv:Envelope>
>
>   ************************************************************
>   info:
>   Looking  under service list (
> http://localhost:8080/ode/services/listServices) there are no entry for
> helloworld or other examples as service??A new installation did not help!?
>
>   Guide me please in this issue
>
>
>
> ---------------------------------
> Heute schon einen Blick in die Zukunft von E-Mails wagen? Versuchen SieĀ“s
> mit dem  neuen Yahoo! Mail.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message