ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris <dch...@gmail.com>
Subject Unable to access WSDL definition to activate MyRole endpoint
Date Tue, 02 Oct 2007 12:30:26 GMT
Hi,

When trying to deploy my process, I get the following error in the logs:
ERROR - GeronimoLog.error(108) | Deployment of RandomColor failed, aborting
for now.
org.apache.ode.bpel.iapi.ContextException: Unable to access WSDL definition
to activate MyRole endpoint for service {
http://sample.bpel.org/bpel/sample}RandomColor and port RandomColorPort

Here is my deploy.xml:
<deploy xmlns="http://www.apache.org/ode/schemas/dd/2007/03"
        xmlns:pns="http://sample.bpel.org/bpel/sample" xmlns:wns1="
http://diceserver.utbm.fr" xmlns:wns2="http://colorserver.utbm.fr">
  <process name="pns:RandomColor">
    <active>true</active>
    <provide partnerLink="client">
      <service name="pns:RandomColor" port="RandomColorPort"/>
    </provide>
    <invoke partnerLink="randomVal">
      <service name="wns1:DiceServer" port="DiceServerSOAP11port_http"/>
    </invoke>
    <invoke partnerLink="colorVal">
      <service name="wns2:ColorServer" port="ColorServerSOAP11port_http"/>
    </invoke>
  </process>
</deploy>

Here are my imports in the BPEL:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<bpws:process exitOnStandardFault="yes" name="RandomColor"
    suppressJoinFailure="yes"
    targetNamespace="http://sample.bpel.org/bpel/sample"
    xmlns:bpws="http://docs.oasis-open.org/wsbpel/2.0/process/executable"
    xmlns:ns="http://sample.bpel.org/bpel/sampleArtifacts"
    xmlns:ns0="http://diceserver.utbm.fr"
    xmlns:tns="http://sample.bpel.org/bpel/sample" xmlns:xsd="
http://colorserver.utbm.fr">
    <bpws:import importType="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/" location="
RandomColor.wsdl" namespace="http://sample.bpel.org/bpel/sample"/>
    <bpws:import importType="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/" location="
DiceServer.wsdl" namespace="http://diceserver.utbm.fr"/>
    <bpws:import importType="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/" location="
RandomColorArtifacts.wsdl" namespace="
http://sample.bpel.org/bpel/sampleArtifacts"/>
    <bpws:import importType="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/" location="
ColorServer.wsdl" namespace="http://colorserver.utbm.fr"/>
    <bpws:partnerLinks>
        <bpws:partnerLink myRole="RandomColorProvider" name="client"
partnerLinkType="tns:RandomColor"/>
        <bpws:partnerLink name="randomVal" partnerLinkType="ns:DicePLT"
partnerRole="DiceProvider"/>
        <bpws:partnerLink name="colorVal" partnerLinkType="ns:ColorPLT"
partnerRole="ColorProvider"/>
    </bpws:partnerLinks>

I found a similar problem on the mailing list and it was a non-matching
namespace problem. However, I think that my namespaces are matching here:
* <bpws:import importType="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/" location="
RandomColor.wsdl" namespace="http://sample.bpel.org/bpel/sample"/>
* xmlns:pns="http://sample.bpel.org/bpel/sample"

What is wrong in my deploy.xml?

Thanks Chris.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message